Stiga Seasons Outdoor 6 Pak

79,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Stiga Seasons Outdoor 6 Pak: Ideelle til brug udendørs 


Stiga Seasons Outdoor 6 Pak
Stiga er et svensk mærke, der har opnået stor popularitet i hele verden. Derfor er deres udstyr også meget populært, og hos KetcherXperten er det ingen undtagelse.

Disse Stiga Seasons Outdoor 6 Pak bordtennisbolde er ideelle til udendørsbrug eller til sommerhuset. 

Disse bordtennisbolde er en smule tungere end normalt, og de er derfor perfekte til at performe, hvis det er lidt vind eller andet, der kan forstyrre spillet rundt om bordtennisbordet.

Stiga Seasons Outdoor 6 Pak kommer i en pakke med seks styks bordtennisbolde. Derudover er de designet og produceret i hvid.

Har du brug for vejledning, så du er sikker på, du får de rigtige bolde til spillet rundt om bordtennisbordet? Så ring til os på 60 22 75 53, og tal med en af vores dygtige medarbejdere hos KetcherXperten. Du er også velkommen til at besøge os. Vi har nemlig en fysisk KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor du kan komme ind og se disse bordtennisbolde i virkeligheden. Det er også her, du eventuelt kan prøve nogle af vores bordtennisbat, så du kan finde ud af, om du har det rigtige udstyr derhjemme. Det kan også være, du vil til at begynde at spille bordtennis - i så fald skal vi nok guide dig, så du får både de rigtige bolde og det rigtige bat til bordtennis med hjem. Hos KetcherXperten har vi nemlig flere års erfaring med at rådgive og vejlede vores kunder i diverse ketcher sportsgrene, og bordtennis er ingen undtagelse. Det er også derfor, vi er sikre på, vi nok skal få dig i mål, hvis du fortæller os om dine ønsker og behov, når det kommer til bordtennis.

Bestil dine bordtennisbolde hjem allerede i dag, og få hurtig levering med i købet.