Stiga Trinity 3 Star Bat

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Få et uovertruffent bordtennisbat med masser af power, hastighed og kontrol: Stiga Trinity 3 Star Bat


Stiga Trinity 3 Star Bat
Mangler du det helt perfekte bordtennisbat til at billiere og dominere omkring bordtennisbordet? Så er dette Stiga Trinity 3 Star Bat lige noget for dig. Bordtennisbattet er designet, udviklet og produceret at det populære svenske mærke Stiga.

Stiga Trinity 3 Star Bat et et lækkert bordtennisbat til spilleren, der ønsker et bat, der har masser af power.

Dette Stiga Trinity 3 Star Bat er lavet med en S3 gummibelægning, som kan give fantastisk spin til dine bolde. Derudover er bordtennisbattet designet således, at det kan give dig en masse power i dit spil.

Det er et bordtennisbat, vi sælger mange af til øvede bordtennisspillere eller bedre motionister, der vil have et bordtennisbat, der er af højeste kvalitet. Derudover vil du med dette bat opleve god boldføling og kontrol, så du kun skal fokusere på at udvikle og forbedre dit spil.

Dette Stiga Trinity 3 Star Bat er produceret med et konkav greb. Derudover er hastigheden på 72, spin på 60 og kontrol på 66 i en skala på 1 til 100.

Når du bestiller dit Stiga Trinity 3 Star Bat fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet. Det betyder, du hurtigt kan komme ud og brilliere rundt om bordtennisbordet, når du spiller din næste kamp med dit nye bordtennisbat.

Du kan også altid ringe til os på 60 22 75 53 - så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med dine ønsker og behov, når det kommer til bordtennisbat. Du kan også altid komme ned i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, så du kan se dette Stiga Trinity 3 Star Bat i virkeligheden. Så kan du selv opleve bordtennisbattet og finde ud af, hvilket bat passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.