Stiga Perform 3 Pak

59,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Stiga Perform 3 Pak: Populære bolde til spillet vi alle elsker


Stiga Perform 3 Pak
Stiga er et populært svensk mærke, der i mange år har lavet udstyr i højeste kvalitet til bordtennis.

Disse Stiga Perform 3Pak 3 stjernede tennisbolde er blandt nogle af de bedste på markedet. Derfor er disse bolde også utrolig populære, når det kommer til at vælge de helt rigtige bolde til bordtennis.

Stiga Perform er ITTF godkendte bordtennisbolde, og de bliver benyttet i mange bordtennisklubber verden rundt. Det samme gælder turneringer i bordtennis, hvor du ofte vil se netop disse bordtennisbolde flyve over bordtennisbordet.

Stiga er verdenskendt for at lave nogle af de bedste produkter til bordtennis, og det gælder i den grad også deres bolde.

Denne Stiga Perform 3Pak er en pakke med tre bordtennisbolde, og denne pakke anbefales til alle, som ønsker tennisbolde i højeste kvalitet. Derfor er det også bordtennisbolde, vi i den grad anbefaler inde hos KetcherXperten.

Disse Stiga Perform 3Pak er designet i hvid, og de kan bruges til diverse bordtennisbat. 

Har du brug for rådgivning, så du er sikker på, du vælger de rigtige bordtennisbolde? Så ring til os på 60 22 75 53, og tal med en af vores dygtige medarbejdere. Du er også velkommen i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig i mål, så du går hjem med det helt rigtige udstyr til at forbedre dit spil rundt om bordtennisbordet. Det er også her, du kan prøve både vores bordtennisbolde- og bat i virkeligheden, så du er sikker på, du har det rigtige udstyr, når du skal spille.

Vidste du, at når du bestiller dine bordtennisbolde fra KetcherXpertens webshop, så får du hurtig levering med i købet. Så kan du hurtigt komme ud og bruge dine nye bordtennisbolde til træning eller kamp.