Tennis Udstyr

I KetcherXperten sætter vi en ære i altid at have et bredt udvalg af tennisudstyr på lager til alle niveauer og ønsker. Så om du er  elitespiller, øvet, motionist, ungdomsspiller eller begynder, så har vi det rette udstyr til dig.

Vi fører et af de største mærker inden for tennisverdenen,  YONEX, og vi fører udstyr i alle prisniveauer og kvaliteter.

At vælge det rigtige udstyr er ikke altid let, men vi guider dig igennem processen, og sammen får vi analyseret os frem til, hvilket udstyr der passer præcist til dit spil og niveau.

Nyhed
Tilbud
YonexTourSuper850ProWhite132mm200M-20
Pris: 1.099,00 kr
Specialpris 950,00 kr
Nyhed
YonexTour4stk-20
70,00 kr
Køb 18 for 1080 spar 15%

Find alt til tennis

Hos KetcherXperten kan du finde et bredt udvalg af tennisudstyr til alle niveauer. Så hvad enten du er begynder, ungdomsspiller, motionist, øvet eller elitespiller, så har vi det rette tennisudstyr til dig.

Vi går meget op i kun at have kvalitetsudstyr til tennis, så vores kunder altid har de bedste forudsætninger til at spille tennis.

Et stort udvalg af populære tennismærker

Vi fører en af de største mærker inden for tennisverdenen, nemligt Yonex Ud fra vores populære og førende mærker inden for tennis, har vi alt fra ketchere, tøj, sko, tasker, sokker, greb, bolde, streng ruller, opstregning samt masser af tilbehør.

Alt til tennisspilleren

Vi har en passion for tennis, og derfor er vi også nogle af de førende i landet, hvad angår pris, kvalitet, udvalg og mærker. Vores udstyr til tennis kommer i mange former, farver og brug, og hos KetcherXperten har vi sikret os, at vi altid har det mest fornødne til den aktive tennisspiller på farten.

Kun den bedste kvalitet

Med ketchere fra Yonex er du sikker på, at få en kvalitets tennisketcher. Vores ketchere fra Yonex er blandt de bedste førende tennismærker i hele verden. Vi tilbyder kun det bedste af det bedste til vores kunder.

Opstregning af tennisketchere

Hos KetcherXperten er vi i eksperter i opstrengning af tennisketchere, og vi hjælper bl.a. OL guldvinder Viktor Axelsen og andre professionelle Yonex spillere. Til opstrengning af badmintonketchere bruger vi kun den bedste teknologi fra det japanske mærke Yonex som automatisk måler venstre og højre vægt, totalvægt og statisk balance - alt bare ved at placere en ketcher på vores svingningsvægt.

Vores Yonex svingningsvægt indeholder det kendte “skivebremse” system, som også bliver anvendt i biler og fly, og som giver mulighed for hurtig og præcis opstrengning. Med denne maskine kan vi måle alt fra grebstørrelse til gramvægt - derfor kan vi tilbyde vores kunder det bedste af det bedste.

Hjælp til at finde den rigtige ketcher?

Hos KetcherXperten står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde din næste ketcher, bold eller noget helt tredje. Har du brug for at tage en snak med dig om vores udstyr til tennis, eller om nogen af vores andre produkter, er du velkommen til at tage kontakt til os. Udover tennis forhandler KetcherXperten nemlig også udstyr til sportsgrenene badminton, padel tennis, bordtennis og squash, og vi har gennem vores leverandører adgang til en enorm pallette af tennisprodukter.

Du kan tage direkte kontakt til os på +45 60 22 75 53 eller på mo@ketcherxperten.dk. Du er også meget velkommen til at komme forbi butikken på Peter Bangs Vej 97, 2000 Frederiksberg.