Tennis Bolde

Du finder de helt rigtige tennisbolde, til den helt rigtige pris hos KetcherXperten.dk

Vi fører et af de bedste brands indenfor tennis bolde: Yonex.

Vi ved, hvor meget det betyder at spille med den rigtige tennisbold til det rigtige underlag, og har derfor et stort udvalg af forskellige typer tennisbolde.

Vi ligger altid med stort lager af tennisbolde, så om du skal bruge et rør eller en kasse, har vi det altid hjemme til vores kunder.

 

Læs mere Læs mindre

7 varer

Faldende orden
pr. side

Tennis Bolde | Tennisbolde

Tennisbolde er for mange tennisspillere lidt af en religion.
Der findes mange forskellige modeller og typer tennisbolde og hvilken en du skal vælge, kommer meget an på, hvilket underlag du skal spille på, samt hvordan du kan lide at din tennisbold agerer på underlaget.
Vi har Yonex bolde, som er af allerhøjeste kvalitet.
Dertil har vi selvfølgelig også tennis bolde til de mindste spillere, og til de tennisspillere, som lige er startet.
Vi sælger rigtigt mange røde og grønne tennisbolde, som er tennis bolde der bliver lavet til at hoppe i forskellige højder, så børn også kan få en tennisbold, der hopper i den rigtige højde for dem.

Yonex Rød
er til helt nybegyndere og små børn der lige er startet på at spille tennis, disse bolde bliver oftest også brugt på tennis camps for børn, da de er lette at ramme og få noget sjov ud af, uden at de hopper over hovederne på børnene.

Yonex Orange
henvender til sig børn eller motionister, som godt kan ramme bolden og spille tennis, men ønsker en tennisbold, hvor den ikke hopper ligeså meget, som en almindelig "voksen" tennisbold gør, en orange bold hopper kun 50% af hvad en normal tennisbold ville gøre og gør det derfor også lettere at ramme og lære af.

Yonex Grøn
er det sidste skridt, lige før man går op og spiller med voksen senior tennisbolde, der er også mange som varmer op med grønne bolde, da de giver en god fornemmelse på banen og er nemme at holde inde for banen og blive varm med.
Disse grønne børnebolde, er de mest solgte bolde til børn vi har, da de bruges af mange bedre børnespillere og helt ned til nybegyndere, som lige er startet til tennis.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken tennisbold der er den rette til dit brug og niveau, så skriver vi på de forskellige produkter, hvad de henvender sig bedst til og hvilket niveau de gør sig på, ellers er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til vores eksperter, som står klar hele dagen, til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.