Tennis Ketcher

Din Tennis Ketcher, er noget af det vigtigste du har med på banen.

Derfor har vi her i KetcherXperten et kæmpe udvalg af forskellige tennis ketchere, til forskellige niveauer.

Vi handler med et af de største mærker Yonex.

Vi er Eksperter i tennis, og står altid klar til at hjælpe dig, med din nye tennis ketcher.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-36 af 39

Faldende orden
Side
pr. side

Tennisketcher | Tennis Ketcher | Tennis Ketsjer


Valg af tennisketcher er selvfølgelig en vigtig ting.
Der er mange forskellige ting, som der skal tages højde for og også overvejelser, inden du køber din nye tennis ketcher.
Her i KetcherXperten er vi eksperter i tennis, og ved nøjagtig, hvad der vil passe til din spillestil og også til dit niveau.
Vi har prøvet at ridse de vigtigste ting op her, for at hjælpe dig på vej, til din nye tennis ketcher.

Yonex:
Som Yonex flagship store, er det naturligvis det brand vi har her i KetcherXperten.
Yonex Tennis ketchere har alle den hovedform som hedder Isometric. Isometric er mere firkantet end hvad andre mærker bruger.
Det mere firkantede hoved giver et 7% større sweetspot i ketcherne, som giver dig nemmere ved at ramme bolden "rigtigt".


Vægt:
Vægten på din tennis ketcher, er utrolig vigtig.
Der findes mange forskellige vægtklasser på tennisketchere og de gør allesammen, noget forskelligt for din følelse med ketcheren, og også for hvordan din tennisketcher agerer, når du slår til bolden.
Først og fremmest er det vigtigt at sige, at vægten på din tennisketcher, kan være det der gør forskellen, på en tennisalbue eller på at du er skadesfri i armen og skulderen. Mange spiller desværre med for tunge ketchere, for at få mere power i deres spil, men indser først for sent at det går ud over deres arm istedet, har du først fået ondt, er det for sent at ændre på.
Derudover er der forskel på, hvad mænd og kvinder oftest har bedst af at spille med, Mænd vil typisk spille med en smule tungere tennis ketcher end kvinder vil, grundet at de bedre kan svinge med de lidt tungere tennisketchere.
For mænd vil vægten i en tennisketcher, ofte ligge på ca 275-310 gram alt efter niveau og fysik.
for kvinder vil vægten i en tennisketcher, ofte ligge på ca 260-300 gram alt efter niveau og fysik.
Vægten på en tennisketcher betyder ikke om man er bedre eller dårligere spiller, end andre, det er meget enkelt, hvad der passer til dig og din spillestil, som afgør hvad du skal bruge af tennisketcher.

Greb størrelse:
Det rigtige greb størrelse på din tennisketcher, er dertil også vigtigt.
Det kan både være med til at give dig mere power i dit spil, men også kontrol, da du har bedre føling med din ketcher.
For at finde det rigtige greb til din hånd, skal du kunne holde afslappet på dit tennisgreb, og stadig imellem dine fingre og håndflade kunne ligge en fingers rum, det er den bedste måde at måle om du har det rigtige greb.
Hvis du kan holde om dit greb, og røre din hånd stadig omkring grebet, så er dit greb for lille.

Hovedstørrelse:
De forskellige tennis ketchere, kommer med mange forskellige hovedstørrelser.
De forskellige hovedstørrelser har en effekt for, hvordan din fornemmelse med ketcheren er.

90-98 Inch.
Kendetegn ved denne størrelse ketcherhoved, er at du har et meget lille "sweetspot" hvilket betyder at du skal, ramme bolden ret præcist, men dertil giver ketcheren noget af det bedste kontrol og præcision, du får ud af at hovedet på en tennisketcher.

100 Inch.
Dette er den "normale" størrelse ketcher hoved, du får på en tennisketcher.
Med et 100 inch hoved i din ketcher, sørger ketcheren for at du får et normalt størrelse "sweetspot" i din tennis ketcher og samtidig at der bliver produceret ekstra power, samtidig med at du beholder en del af den kontrol, som der kan gives i hovedet.
Dette er det mest normale at spille med.

100+ Inch.
Her snakker man om "oversize" hoveder.
Disse størrelser hoveder på din tennisketcher, er med til at give et stort "sweetspot" og massere af power til dit spil.
100+ Inch bliver hyppigst brugt af motionister, der skal bruge hjælp til at få fart i deres slag, eller som ikke rammer bolden helt så godt endnu, og derfor har brug for det store "sweetspot"

Hvis du er på udkig efter andre spændende ting til dit tennis har vi en masse Tasker, Greb og Tøj.

Hvis du har spørgsmål til nogle af tingene, er du altid meget velkommen til at ringe til vores eksperter, som altid står klar til at hjælpe dig med dit køb af tennisketchere.