Tennissko | Grussko | All Court sko

At vælge den rigtige tennissko kan være meget svært, det kommer an på hvilket underlag du skal spille på, og dit behov for støtte i din tennissko.

Her hos KetcherXperten har vi heldigvis tennis sko til alle underlag og behov, hvilket betyder om du skal bruge tennis grussko, hardcourt sko eller indendørssko, så har vi det hele til dig lige her.

Vi forhandler med Yonex , så vi kan tilbyde stort udvalg af Yonex sko.

Her i KetcherXperten sørger altid for at vores priser følger de laveste priser i landet, så vores kunder får den bedste tennissko til den bedste pris.

 

Læs mere Læs mindre

24 varer

Faldende orden
pr. side

Køb De Rigtige Tennissko.

At købe tennissko er ikke en let ting, der findes mange forskellige, modeller og underlag, som dine tennis sko henvender sig til.
Når du køber nye tennissko skal du være meget opmærksom på, hvilket underlag du skal bruge dem på, da tennissko er opbygget efter, hvilket underlag de skal bruges på.
Du skal ofte vælge imellem: Tennis Grussko og Tennis All Court Sko.
Disse to forskellige modeller har forskellige opbyggelser af sål, støddæmpning og greb på banen.
Vi vil her prøve at hjælpe dig lidt igennem, til at købe de rigtige tennissko.

Tennis Grussko.
Hvis du står og mangler et par tennissko til at bruge på grusbanerne, er der et par ting du skal vide først.
De fleste tennisklubber omkring i Danmark, ser meget strengt på, hvis du spiller på deres grusbaner, i alt andet end tennissko.
Dette skyldes at "normale" sportssko eller sneakers ikke er designet til at blive brugt på grusunderlag, og vil skade banen af at spille på den.
Derfor vil vi anbefale grussko til at spille på grusbanerne, det giver god mening.
En tennis grussko har en rillet undersål med et lidt tættere mønster og en overflade, som er lavet og designet til at glide henover gruset, samtidig med at kontrollere din fod, så du ikke kommer til skade.
På en tennis grussko bliver det altid oplyst at det er en grussko, så hvis du er i tvivl kan du altid læse på vores produkter, hvilket underlag de henvender sig til.

Tennis All Court Sko.
En All Court Tennissko henvender sig til alle underlag undtagen græstennis.
All Court er det mest solgte i Danmark, da du både kan spille på grus, indendørs men også asfalt med denne type tennissko.
All Court sko er også typisk den type tennis sko, som spillere bruger til deres indendørssæson, da den sikrer dem på alle underlag man kan komme ud for indendørs.

Husk dertil at et par rigtige Tennis Sokker hjælper en del til med komforten i din tennissko, hvis du har meget varme fødder, så vælg altid en tennis sok med god bomuld i, så den absorberer lidt samtidig med at den give komfort i skoen, så du kan spille mange timer ad gangen.Mangler du andet til dit tennis spil kan du finde Tilbehør og Greb her.