Tennis Sokker

Med de rigtige tennis sokker, kan du få ekstra god komfort i dine tennissko.

Vi har i KetcherXperten både tennissokker med langt skaft, kort skaft og i forskellige bomulds kvaliteter.

Vi har tennis strømper på lager året rundt, så vi altid kan sikre dig, den bedst mulige service og komfort til dine fødder.

Tænk gerne over dit behov, før du vælge dine nye tennis strømper, har du brug for nogen der absorberer sved meget, eller tennissokker du kan ånde igennem.

Læs mere Læs mindre

10 varer

Faldende orden
pr. side

Tennis Sokker | Tennis Strømper


Tennissokker eller tennisstrømper er en vigtig del af dit udstyr, da de helt rigtige tennis sokker, kan være med til at øge komforten når du spiller.
Der findes mange forskellige slags tennis sokker, og det er derfor vigtigt du får prøvet nogle forskellige, så du finder ud af, hvad der passer til din fod og komfort.
Tennis strømper findes i forskellige bomuldskvaliteter og længder, så hvis du har tvivl, så læs produktbeskrivelserne igennem, hvor der vil stå, hvad tennissokken er af type.
Sveder du typisk meget i dine tennissko når du spiller, vil vi anbefale at du spiller med en tyk tennissok, da det er med til at absorbere sved og give dig en god komfort i din tennis sko.
Dertil skal der også tænkes over, om du skal bruge sokkerne til grus eller hardcourt, da spillere der spiller på grus, også ofte vil vælge en tykkere sok, som kan tage lidt fra, hvis der skulle komme lidt grus i din tennissko, under træning eller kamp.
Tilpas også dine tennis strømper efter, hvilken tennissko du spiller i, da der er forskel på, hvor meget man kan ånde i de forskellige tennissko og tennissokker.
Du kan se vores udvalg af tennissko lige her og læse om dem Tennis Sko