Tennis Streng Ruller

Tennis strenge er et af de vigtigste tilkøb man kan gøre sig i tennisverdenen.

At finde den helt rigtige tennis streng til sin tennisketcher, med netop den tykkelse og rughed man bedst kan spille med, kan være forskellen på en god og en dårlig oplevelse med sin tennisketcher.

I KetcherXperten er vi blandt dem der laver flest tennis opstrengninger i Danmark og vi går derfor aldrig ned på kvalitet, når det kommer til tennis strenge.

Derfor tilbyder vi kun et af de bedste brands til vores kunder, Yonex.

Læs mere Læs mindre

15 varer

Faldende orden
pr. side

Tennis Streng Ruller | Tennis Opstrengning

 

Valg af tennisstreng kan være en jungle i sig selv, hvis man ikke før har tænkt over, hvilken tennis streng man spiller med, eller hvad de kan gøre af forskel.
Der er stor forskel på de forskellige tennis streng ruller, og hvilken påvirkning de har på dit spil og din kontrol over tennisbolden.
Vi vil her prøve at fortælle lidt om de forskellige tennis streng ruller, så du har en bedre chance, for at købe en streng rulle, der passer til netop dit spil.

Streng Tykkelse:

1.20 - 1.25mm

Tykkelsen på din tennis streng, har stor betydning for, hvordan din streng agerer med tennisbolden, men også for om den giver kontrol eller power til dit spil.
står du og mangler mere fart i dit grundspil eller generelt har problemer med at få fart i dine slag, kan du med stor succes vælge en tennis streng rulle med en tykkelse på 1.20 eller 1.25mm. Disse tykkelser er i den tyndere ende at tykkelser man kan få tennis streng ruller i, og kan være med til at skabe en masse fart til dit spil, samtidig med at de bider godt i tennisbolden, så du også beholder noget god kontrol til dit spil. 
Det kan dog påvirke holdbarheden at man vælger en tyndere streng at spille med, men det er altid et kompromi når man vælger en ny tennisstreng rulle.

1.25 - 1.30mm.

En lidt tykkere tennis streng, kan hjælpe dig med holdbarheden af din opstrengning, men også give dig andre gode kvaliteter, som ruhed igennem strengen, hvis der for eksempel er tale om en "multifilament streng" som betyder at det er en spundet streng.


Streng Typer:

Monofilament:

En monofilament tennis streng, betyder at selve strengen i rullen, er lavet i en mono streng, altså at den er en single core.
Dette har den effekt at tennis strengen giver meget fart til dit spil, hvis du har behov eller spiller med meget fart i dit spil på banen.
Monofilament betyder at strengen ikke er spundet, og at det er en enkelt streng der udgør selve strengen i rullen.
Monofilament strenge kan både være gode, hvis du ønsker mere fart, men bruges ofte også i hybrid opstrengninger, hvor man har to forskellige strenge i din ketcher (En på main og en på cross)
Her er for eksempel en Monofilament streng: Yonex PolyTour Strike

Multifilament:
Multifilament tennis streng er en spundet streng, ment på den måde at det er en streng, som er spundet omkring en anden tennisstreng.
Multifilament streng ruller, henvender sig ofte til spillere, som ønsker mere spin i sine slag, eller bare vil have mere kontrol over tennisbolden.
Der findes utroligt mange forskellige multifilament strenge, og de har forskellige tykkelser og kvaliteter, alt efter, hvilken type du vælger.
Her er for eksempel på en multifilament streng: Yonex Rexis

Har du spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, så vil vi prøve at guide dig bedst muligt igennem dit køb af en tennis streng rulle.

Vi har også en masse andre lækre
produkter som Ketchere, Sko, Sokker, Greb og Tøj.