Tennis Tasker

Tennis Tasker og Tennis Rygsække, i store og små størrelser, du finder det hele her hos KetcherXperten.dk

Vi har et af Danmarks bedste udvalg af forskellige tennistasker, til både store og små, alt efter niveau og hvad du har behov for.

Så leder du efter en tennisbag med 3 rum, eller en tennis skoletaske til junior, så kan du finde det bedste udvalg til de bedste priser lige her.

Vi har meget fokus på kvalitet og forhandler derfor kun det bedste i verden indenfor Yonex tennisbags og rygsække

Læs mere Læs mindre

30 varer

Faldende orden
pr. side

Tennis Tasker | Tennis Bags | Tennis RygsækTennis tasker kommer i mange størrelser og former, og alt efter, hvor meget tennis udstyr du normalt har med til træning og kamp, kan det variere, hvor stor en tennistaske du har behov for.
Her hos KetcherXperten har vi et af Danmarks bedste udvalg af tennis bags, og du kan med sikkerhed finde det du har brug og behov for.
Da vi er en Yonex flagship store, er det, det mærke vi fører.
Der er forskel på størrelserne på de forskellige tennis tasker, og de kan variere helt fra tennis rygsæk, og helt op til turnerings tasker, som er det man kalder 12 eller 15 rums bags, så kig gerne rundt på de forskellige modeller og overvej, hvilken størrelse tennis bag du har brug for.
En anden god ting at tage højde for, er om du har behov for en tennistaske med 2 remme, hvis du cykler, eller om du kan nøjes med en taske der kun har 1 rem, hvis du tager bilen eller kan gå til træning/kamp.
Vi har altid et stort udvalg af tennis tasker, så du kan finde noget der passer til dig. 
Skulle du have nogle spørgsmål omkring de forskellige modeller af tennis tasker, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til vores eksperter, som står klar til at give dig gode råd og vejledning hele dagen.

Vi har også en masse andre spændende Yonex produkter så som Ketchere, Sko, Greb og Tilbehør