VÖLKL V-Cell 8 (300G)

Pris: 1.900,00 kr
Specialpris 1.599,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Spin, power og præcision: VÖLKL V-Cell 8 (300G) tennisketcheren


VÖLKL V-Cell 8 (300G)
Denne tennisketcher er designet, udviklet og produceret af det populære tyske mærke VÖLKL.

Når denne tennisketcher ikke er opstrengt, vejer den omkring 312 gram. Denne tennisketcher er ideel til øvede spillere, der gerne vil have en tennisketcher, der er nem at lave spin med. Dog er den også ideel til spillere, der ønsker en tennisketcher, der er lidt lettere eller en ketcher, der er optimal i forhold til at skræddersy ketcheren.

I denne VÖLKL V-Cell 8 (300G) tennisketcher er der brugt teknologier, der gør, du får en tennisketcher, der er mere komfortabel og stabil at spille med. Derudover får du en tennisketcher, der er nem at spille med, når det kommer til at skyde boldene tilbage på din modstanders banehalvdel. Det betyder også, du får en tennisketcher, hvor du nemt kan accelerere og placere boldene med præcision og power. Det er nemlig en af de hurtigste ketchere i sin klasse.

Når du bestiller denne VÖLKL V-Cell 8 (300G) tennisketcher, vælger du selv størrelse på greb, type af streng og hårdhed. Ved type af streng kan du vælge mellem Syn Gut, Pro Line, Alu Power eller ingen streng. Derudover kan du vælge hårdhed mellem 20 til 30 eller ingen hårdhed.

Bestil denne VÖLKL V-Cell 8 (300G) tennisketcher allerede i dag fra KetcherXperten, og få hurtig levering med i dit køb fra vores webshop.

Psst. Vidste du, vi har en fysisk KetcherXperten butik på Frederiksberg? Her står vi klar til at rådgive og vejlede dig, så du kommer hjem med den tennisketcher, der passer bedst til dig og din spillestil. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os fysisk, så kan du ringe på telefonnummer 60 22 75 53 - så guider en af vores kompetente medarbejdere dig.