VÖLKL V-Cell 8 (285G)

Pris: 1.900,00 kr
Specialpris 1.599,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power og præcision med en yderst let tennisketcher: VÖLKL V-Cell 8 (285G)


VÖLKL V-Cell 8 (285G)Skal du have en tennisketcher designet, udviklet og produceret af det populære tyske mærke VÖLKL? Så er denne VÖLKL V-Cell 8 (285G) lige noget for dig.

Denne VÖLKL V-Cell 8 (285G) tennisketcher vejer omkring 285, når den ikke er opstrengt. Med opstrengning vejer denne tennisketcher omkring 298 gram, og den har et 16X18 opstrengningsmønster.

Denne tennisketcher er den letteste af VÖLKL V-Cell serie, og den er ligesom tidligere ketcher ideel til øvede spillere, der ønsker at forbedre deres pil på banen. Dette er især, hvis spillerne vægter manøvrebilitet højt. Dog kan den også sagtens benyttes af den dedikerede nybegynder, der gerne vil øve sit spil yderligere.

I denne VÖLKL V-Cell 8 (285G) tennisketcher er der også lagt vægt på at optimere komfort og stabilitet. Dette ses især i teknologierne brugt ved skaftet og hovedet. Det betyder blandt andet også, det er nemmere for dig at skyde boldene over på din modstanders banehalvdel med præcision og power. På den måde kan du også få startet et mere aggressivt spil.

Når du bestiller denne VÖLKL V-Cell 8 (285G) tennisketcher fra KetcherXperten, får du hurtig levering med i købet. Derudover kan du helt selv skræddersy din tennisketcher. Du kan nemlig helt selv vælge størrelse på greb, type af streng og hårdhed. Her kan du vælge Syn Gut, Pro Line, Alu Power eller ingen streng - og så kan du vælge alt mellem 20 til 30 i hårdhed eller ingen hårdhed. Det er helt op til dig. 

Psst. Ønsker du mere rådgivning og vejledning, så du får valgt den helt rigtige tennisketcher? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, eller besøg vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vi klar til at hjælpe dig, så du får en tennisketcher der matcher dig og din spillestil.