Wilson Comfort Overgrip

79,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Et helt uovertruffent greb, der er populært i hele verdenen: Wilson Comfort Overgrip

Wilson Comfort Overgrip


Wilson er et amerikansk mærke, der har lavet udstyr til ketchersport i mange år. Deres greb er ingen undtagelse. 


Dette Wilson Comfort Overgrip er måske det bedste tennis overgrip i hele verden. 


Wilson Comfort Overgrip er år efter år det mest solgte og efterspurgte overgrip, vi har, i vores sortiment. Dette skyldes blandt andet, at komforten i overgrippet og den klistrene følelse, det giver, er blandt det bedste, man overhovedet finder i greb-verdenen. Derudover er dette greb designet og produceret i hvid, så det er en relativt afdæmpet farve.


Dette Wilson Comfort Overgrip henvender sig til tennisspilleren, som ønsker et tyndt greb, der giver god komfort og klæber sig godt til hånden. Derudover er dette greb så populært, at selvom det er et tennisgreb, så er der mange badmintonspillere, der også bruger grebet. Dette er derfor et greb, vi klart kan anbefale. Derudover er det et greb, der klart skal prøves.


Vidste du, vi også har en fysisk KetcherXperten butik? Den ligger på Frederiksberg i København, og her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du finder det helt rigtige udstyr, der passer til dig og din spillestil. Det er også her, du kan se hele vores store udvalg af ketchere, tøj og andet udstyr til tennis, badminton, padeltennis, squash og bordtennis. Så er du også sikker på, du får undersøgt alle muligheder, når det kommer til valg af udstyr.


Hos KetcherXperten tilbyder vi gratis rådgivning og vejledning. Derfor kan du altid ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores kompetente medarbejdere. Så kan du nemlig få vejledning over telefonen, inden du bestiller dit nye udstyr hjem fra KetcherXpertens webshop. 


Husk, at du får hurtig levering med i prisen, når du bestiller dit nye Wilson Comfort Overgrip greb fra KetcherXperten.