Wilson Pro Feel Dampener

79,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Udstyret, du ikke kan leve uden: Wilson Pro Feel Dampener


Wilson Pro Feel Dampener
Denne dæmper er produceret af det amerikanske mærke, Wilson. Denne Wilson Pro Feel Dampener dæmper er designet og udviklet til at tage nogle af de vibrationer, der går igennem din tennisketcher ved fejltræf af bolden.

Denne Wilson Pro Feel Dampener skal sidde i bunden af din tennisketcher og støde op imod nederste streng i din ketcher.

Ved at tage vibrationerne i din ketcher er denne dæmper med til at beskytte din albue og arm, så der er mindre sandsynlighed for, du får skader. Denne dæmper er også med til at gøre lyden af dine slag mere stumme.

Vi anbefaler altid, at man spiller med en dæmper i sin tennisketcher, da det kan være med til at støtte din arm i spillet. Det gælder både under træning og til kamp.

I denne Wilson Pro Feel Dampener er der to dæmpere. Den ene er i rød, og den anden er sølv.

Husk, at når du bestiller denne Wilson Pro Feel Dampener dæmper fra KetcherXpertens webshop, kan det leveres hurtigt.

Er du i tvivl om hvilket udstyr, du har behov for, når du spiller tennis? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos KetcherXperten tilbyder vi nemlig gratis vejledning, så du kan blive guidet i hvilket tilbehør, der passer bedst til dig. Det eneste, du skal gøre, er at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores medarbejdere. Hvis du forklarer dine behov, kan vi helt sikkert guide dig i den rigtige retning ift. hvilket udstyr, du har brug for.

Du er altid velkommen i vores fysiske KetcherXperten butik, hvis du vil se alt det udstyr, vi tilbyder til tennis. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du går hjem med det rigtige udstyr til at optimere dit spil på banen - både til træning og til kamp.