Wilson Pro Staff 97UL V13.0 (270G)

Pris: 1.699,00 kr
Specialpris 1.349,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 800,-
  •  Hurtig levering 1-5 hverdage

Komfort, kontrol og teknisk kunnen - en tennisketcher ideel til spilleren med ønsket om at forbedre spillet på banen

Wilson Pro Staff 97UL V13.0 (270G)


Denne tennisketcher er designet, udviklet og produceret af det amerikanske mærke Wilson.


Opstrengningsbilledet på denne tennisketcher er 16/19, og dens vægt uden strenge er omkring 270 gram. Denne ketcher er ideel til spilleren, der ønsker mere kontrol på banen. Derudover er den nem at manøvrere med, hvilket selvfølgelig er et stort plus i forhold til kontrollen.


Ketcheren er en letvægts ketcher, der er komfortabel at spille med, og hvor du er garanteres, du får nogle endnu mere præcise skud og fantastiske spins, end du ville med en anden ketcher. Denne ketcher er tiltænkt spilleren, der har en del tekniske færdigheder, og som ønsker at forbedre deres spil på banen yderligere. 


Når du bestiller denne tennisketcher fra KetcherXperten, kan du selv vælge hvilken type streng, du ønsker på din tennisketcher. Du kan vælge mellem Syn Gut, Pro Line og Alu Power. Du kan også vælge en ketcher helt uden streng. Derudover kan du vælge, hvilken størrelse du ønsker, dit greb skal være. Vælg også den hårdhed, der passer beds til dig, så du får en tennisketcher, der passer helt perfekt til dine behov - vælg her enten ingen hårdhed eller mellem 20 til 30.


Hos KetcherXperten har vi gratis fragt ved køb over 800 kroner. Bbestil din tennisketcher allerede i dag - så får du hurtig levering på 1 til 5 hverdage med i købet.


Vil du være helt sikker på, du køber den helt rigtige tennisketcher, der passer bedst til dig og din spilletil? Så ring til os på 60 22 75 53, og få rådgivning, så du køber den helt rigtige. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butik på Frederiksberg - her står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig.