Wilson Pro Staff Countervail

Pris: 1.800,00 kr
Specialpris 1.299,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En uovertruffen squashketcher, hvor du ikke skal gå på kompromis med kvalitet eller komfort: Wilson Pro Staff Countervail

Wilson Pro Staff Countervail


Manger du den helt rigtige squashketcher til dit spil, så er den Wilson Pro Staff Countervail helt perfekt til dig. Denne ketcher er en del af topserien fra Wilson, når det kommer til deres squash ketchere.


Denne Wilson Pro Staff Countervail er kendetegnet ved en stivere squashketcher, der har en vægt på omkring 140 gram. Derudover er den designet med en balande, hvor det meste af vægten ligger fordelt ud i hovedet på ketcheren. Opstrengningsmønstret på denne squashketcher er 14X18.


Denne squashketcher fra Wilson er lavet i fuld carbon, som er de bedste materialer, du kan få i en squash ketcher i dag. Når du spiller med denne squashketcher vil du også opleve, den giver dig en helt fantasktisk føling med bolden og et lækkert touch. Du vil også opleve en ketcher, der giver dig en uovertruffen mulighed for topspin. Derudover er der ikke sparet, når det kommer til komfort og manøvrebilitet. Helt igennem en uovertruffen ketcher, der bare venter på at blive spillet med. Det er især den lette vægt og manøvrebiliteten, der er populær hos de fleste spillere.


Når du bestiller denne squashketcher, kan du helt selv vælge hårdhed og streng. Hårdheden ligger mellem 9 til 13,5 kilo eller ingen hårdhed, og ift. streng kan du vælge mellem Wilson Sensation Strike eller ingen streng. 


Vil du have rådgivning og vejledning, så du er sikker på, du vælger den helt rigtige ketcher? Så ring til os på 60 22 75 53, eller besøg vores fysiske butik på Frederiksberg. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du finder den squashketcher, der passer bedst til dig og din spillestil.


Psst. Vidste du, du får hurtig levering med i købet, når du bestiller fra KetcherXpertens webshop? Så kan du hurtigt komme ud og brilliere på banen.