Wilson Pro Staff L

Pris: 1.800,00 kr
Specialpris 999,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 800,-
  •  Hurtig levering 1-5 hverdage

Komfort, kontrol og kvalitet: Wilson Pro Staff L squashketcheren


Wilson Pro Staff L
Denne Wilson Pro Staff L squashketcher er en del af Wilsons Pro Staff kollektion. Denne ketcher til squash har et opstrengningsmønster, der hedder 14X18. Derudover vejer den omkring 149 gram uden strenge og en vægt på omkring 160 gram med strenge.

Denne squashketcher er helt ideel til ungdomsspillere, motionister, de øvede og turneringspillerne. Her vil du også opnå hurtigt ketcherføring og endnu mere kontrol i dit spil på banen. Det betyder også, du med mere præcision kan slå til boldene. Derudover er balancen i dette ketcher lavet således, at ketcheren er hovedlet. Med denne Wilson Pro Staff L squashketcher vil du også opleve et større sweetspot, der hjælper dig i dit spil. Deruvoer er der lagt ekstra meget fokus på komfort, så ketcheren er nem at spille med på banen. Det betyder også, du vil opleve, du nemmere og mere præcist kan placere boldene på banen. Det giver dig også ekstra kontrol på banen.

Psst. Vidste du, at når du bestiller din squashketcher fra KetcherXperten, kan du selv vælge hårdhed og streng. Når det kommer til hårdhed, kan du vælge ingen hårdhed eller vælge mellem 9 til 13,5 kilo. Derudover kan du vælge ingen streng eller Wilson Sensation Strike. Denne squashketcher er designet i en flot sølv farve med røde designelementer. 

Hvis du bestiller for over 800 kroner fra KetcherXpertens webshop, får du gratis fragt. Derudover smider vi hurtig levering på 1 til 5 hverdage med i købet.

Mangler du yderligere vejledning eller rådgivning for at være sikker på, du vælger den helt rigtige squashketcher? Så ring til os på 60 22 75 53, eller besøg vores fysiske butik på Frederiksberg - så hjælper vi dig, så du kommer hjem med den helt rigtige ketcher, der passer til dig, din spillestil og dine behov.