Wilson Pro Staff UL

Pris: 1.800,00 kr
Specialpris 1.099,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Præcision, power og manøvrebilitet: Wilson Pro Staff UL squashketcher


Wilson Pro Staff ULVil du forbedre dit spil på banen? Så er denne Wilson Pro Staff UL squashketcher helt perfekt til dig. Denne ketcher er uovertruffen, når det kommer til præcision, power og manøvrebilitet. Den har en vægt på omkring 138 gram, når det er uden opstrengning. Når den er opstrenget, har squashketcheren et 14X18 opstrengningsmønster.

Denne squashketcher er en del af Pro Staff kollektionen, og den er den letteste squashketcher i kollektionen. Derudover er der lagt fokus på komfort for et optimalt greb, når du spiller med denne ketcher fra Wilson.

Wilson Pro Staff UL squashketcheren er hovedtung, og den er helt ideel til ambitiøse spillere, der ønsker at forbedre deres spil på banen.

Når du bestiller denne squashketcher fra KetcherXperten, kan du selv vælge hårdhed og streng. Når det kommer til hårdhed, kan du vælge alt mellem 9 til 13,5 kilo. Du kan også vælge at bestille din ketcher til squash uden hårdhed. Når det kommer til streng, kan du vælge mellem ingen streng eller Wilson Sensation Strike. På den måde er du selv med til at skræddersy din Wilson Pro Staff UL squashketcher, så den matcher de ønsker, du har, til dit udstyr.

Vil du gerne have vejledning og rådgivning, så du får bestilt den helt rigtige ketcher hjem? Så ring til os på 60 22 75 53, og få rådgivning af en af vores kompetente medarbejdere. Du kan også altid vælge at besøge os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores medarbejdere også står klar til at tage imod dig.

Bestil din Wilson Pro Staff UL ketcher til squash allerede i dag, og få hurtig levering med i købet. Hvis du bestiller i dag, kan du derfor hurtigt komme ud og udvikle dit spil på banen, når du skal spille dit næste spil.