Wilson Pro Staff L Bold

Før Pris: 2.400,00 kr

Nu Kun: 1.950,00 kr

* Påkrævede felter

Før Pris: 2.400,00 kr

Nu Kun: 1.950,00 kr

Produktbeskrivelse

Detaljer

Den nyeste version af Pro Staff ketcheren hedder 97L Bold, og den nye kamuflage udsmykning på ketcheren, kræver da også en modig tennisspiller, der ønsker at skille sig ud på tennisbanerne. Designmæssigt og feature mæssigt er ketcheren ikke anderledes end den forrige 97L, men denne model er kun lavet i begrænset oplag (Limited), så den er helt sikkert i høj kurs for samlere, og er generelt en rigtig lækker kontrolketcher.

Pro Staff 97 LS har Wilsons patenterede Spin Effect strengesystem, som er det strengesystem der beviseligt skaber mest spin - men samtidig ikke går på kompromis med holdbarheden af strengenes levetid. Ydermere har denne model også Wilsons "Parallel Drilling" system, hvilket lader strengene bevæge sig mere naturligt i slagene, så de ikke slides så hurtigt, og selve træffet føles mere behageligt.


Denne tennisketcher vejer kun 290 gram, hvilket bevirker, at man får et super hurtigt sving og reaktionsevne, mens dens kvalitetsmaterialer medvirker til, at spilleren har fuld kontrol på slagene.
Pro Staff 97 LS henvender sig til den gode spiller, der ønsker en kvalitetsketcher med perfekt kontrol, præcision og touch.

Yderligere information

Yderligere information