Wilson Revolve (1.30)

Pris: 1.200,00 kr
Specialpris 929,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Fart, spin og holdbarhed: En kvalitetsstreng fra Wilson Revolve Orange (1.30)


Wilson Revolve Orange (1.30)


Denne Wilson Revolve Orange (1.30) streng rulle er designet, udviklet og produceret af det populære tyske mærke Wilson. Tennisudstyr fra Wilson er anerkendt verden over, hvorfor det også er et yderst populært mærke. Det betyder også, der er mange tennisspillere på forskellige niveauer, der spiller med lige netop dette mærke.


Denne Wilson Revolve Orange (1.30) streng rulle er efterkommeren af Wilson Rip Spin. Lige netop denne Wilson Revolve Orange (1.30) tennisstreng er udviklet til at hjælpe dig få optimal fart og maximum spin i dit spil, samtidig med du får endnu længere holdbarhed. Det gør lige netop denne streng utrolig eftertragtet.


Denne Wilson streng rulle er designet i en orange pangfarve, der uden tvivl vil skille sig ud blandt mængden. Derudover har den en tykkelse på 1,3 millimeter, og den har en længde på 200 meter.


Når du bestiller din Wilson Revolve Orange (1.30) streng rulle fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i købet, så du nemt og hurtigt kan komme ud og spille med din nye Wilson Revolve Orange (1.30) streng rulle på banen - enten til træning eller til kamp.


Psst. Vidste du, du kan få vejledning og rådgivning hos KetcherXperten? Så kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder. Vi har også en fysisk KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere altid står klar til at hjælpe dig. Her kan du komme ind og opleve alt vores tennisudstyr i virkeligheden, så du kan finde ud af, hvilket noget af det der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil. Her tilbyder vi også opstrengning af din tennisketcher, så du er sikker på, du får lige netop den opstrengning, du ønsker til din tennisketcher.