Wilson Revolve (1.30)

Pris: 1.200,00 kr
Specialpris 929,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Holdbarhed, fart og spin: Wilson Revolve White (1.30) streng


Wilson Revolve White (1.30)


Denne Wilson Revolve White (1.30) streng rulle er udviklet, designet og produceret af det amerikanske mærke Wilson. Dette mærke producerer blandt andet tennisudstyr, der spilles med verden over af spillere på forskellige niveauer. Derfor er det også et yderst populært mærke, der er anerkendt i hele verden for den høje kvalitet og store udvalg af udstyr.


Når du bestiller denne Wilson Revolve White (1.30), får du en tennisstreng, der giver dig optimal fart. Derudover vil du opleve en streng, der er yderst holdbar. Med denne streng vil du også opleve, at du opnår maksimalt spin. Derfor er strengen også ideel til de spillere, der ønsker lige netop disse egenskaber i en streng til deres tennisketcher.


Denne Wilson Revolve White (1.30) streng rulle er 200 meter lang, og den har en tykkelse på 1,30 millimeter. Denne streng rulle er designet i en hvid farve.


Hos KetcherXperten er vi altid klar til at hjælpe dig, så du får den rådgivning eller vejledning, du har brug for. Derfor kan du ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53, hvor du kan tale med den første ledige medarbejder. Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med de produkter, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.


I KetcherXpertens fysiske butik tilbyder vi også opstrengning af din tennisketcher, så du får en tennisketcher, der er klar til at blive spillet med på banen.


Psst. Vidste du, du får hurtig levering med i prisen, når du bestiller fra KetcherXpertens webshop? Så kan du hurtigt komme ud og spille med din Wilson Revolve White (1.30) streng rulle i din tennisketcher, når du er til træning eller kamp.