Wilson Revolve (Orange 1,30)

250,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Uovertruffen spin og power med denne Wilson Revolve (Orange 1,30) streng


Wilson Revolve (Orange 1,30)
Det amerikanske mærke, Wilson, har gjort det igen. Denne gang har de designet, udviklet og produceret denne Wilson Revolve (Organge 1,30) streng til tennis. 

Denne Wilson Revolve (Orange 1,30) streng er ideel til de spillere, der ønsker mere spin i deres spil. Derudover giver den en masse power uden, at du skal gå på kompromis med komfort og kvalitet.

Lige netop denne streng er designet i organge, hvorfor det uden tvivl er en streng, der designmæssigt skiller sig ud blandt mængden.

Denne streng er i alt 1,30 millimeter tyk, og når du bestiller denne streng, får du i alt 12,2 meter streng.

I denne Wilson Revolve (Organge 1,30) streng til tennis er der brugt teknologier, der gør, muligheden for spin er endnu større samtidig med, du får en masse power.

Når du bestiller denne Wilson Revolve (Organge 1,30) streng til tennis fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen. Så er du sikker på, du snart kan stå med din nye streng i hånden. 

Skal du have din tennisketcher opstrenget med din helt nye Wilson Revolve (Orange 1,30) streng, så kom ind i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du får din ketcher opstrenget efter dine ønsker og behov. 

Er du helt solgt til denne Wilson Revolve (Orange 1,30) streng til tennisketchere, eller vil du gerne høre mere om de mange muligheder, når det kommer til udstyr til tennis? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53 eller kom ned i vores fysiske butik. Vi står altid klar til at hjælpe dig i mål, så du får det udstyr, der passer til lige netop dit behov og din spillestil på banen - både til træning og til kamp.