Wilson Revolve (White 1,30)

250,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Få spin og power i dit spil med denne Wilson Revolve (White 1,30) streng


Wilson Revolve (White 1,30)


Wilson er et amerikansk mærke, der har designet, udviklet og produceret udstyr til tennis i flere år. Det gælder også strenge til tennisketchere.


Lige netop denne Wilson Revolve (White 1,30) streng tilbyder exceptionel power. Derudover får du uovertruffen komfort og optimal spin muligheder. Derudover er denne Wilson Revolve (White 1,30) lavet af tri-polymer samt med lav friktions additiv. Dette gør strengen ideel til spilleren, der slår lange og hård slag. Derudover er den ideel til spilleren, der ønsker både power og spin i sine slag.


Denne streng er 1,30 millimeter tyk, og den er i alt 12,2 meter. Derudover er denne streng designet, produceret og udviklet i hvid, hvorfor den designmæssigt passer til de fleste ketchere.


Når du bestiller din nye Wilson Revolve (White 1,30) streng til din tennisketcher hos KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen. Det betyder også, du hurtigt kan stå med din nye streng i hånden. Så kan du også komme ned i vores fysiske butik på Frederiksberg i København og få opstrenget din ketcher.


Hvis du ikke er helt sikker på, om det skal være denne Wilson Revolve (1,30) streng eller en anden streng, så kom ind i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du får den helt rigtige vejledning - så er vi sikre på, du kommer hjem med det udstyr, der passer bedst til dig, dine behov og dine ønsker.


Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores fysiske butik, kan du som altid få gratis vejledning og rådgivning ved at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores dygtige medarbejdere - så får du bestilt det rigtige udstyr hjem.