Wilson Sensation (1,30)

250,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Komfort, spilbarhed og mindre belastning: Wilson Sensation (1,30)


Wilson Sensation (1,30)Det amerikanske brand Wilson har i flere år lavet udstyr til blandt andet squash, badminton og tennis. Derfor har de også masser af erfaring, når det kommer til at lave udstyr til de ketchersportsgrene, vi alle elsker. Her er tennis ingen undtagelse.

Wilson har designet, udviklet og produceret denne Wilson Sensation (1,30) streng til tennis til spillere på tværs af niveauer.

Denne streng er helt ideel til spilleren, der ønsker mere komfort i deres spil. Derudover er denne streng 1,30 millimeter tyk, og der er blandt andet også fokus på strengens holdbarhed. Når du bestiller lige netop denne Wilson Sensation (1,30) streng, får du i alt 12,2 meter streng med i prisen. Derudover er denne Wilson Sensation (1,30) streng lavet af multifilament, hvilket betyder, den er lavet af flere syntetiske mikrofilamenter. Disse fibre er meget elastiske, og de reducerer vibrationer i ketcheren, så du opnår højere komfort og spilbarhed. Den høje komfort gør også, dine arme bliver mindre belastede.

I denne Wilson Sensation (1,30) streng er mikrofibrene bundet sammen ved brug af DuPont polymer.

Når du bestiller denne Wilson Sensation (1,30) streng til tennis fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen. Det betyder, du hurtigt kan få opstrenget din ketcher med din nye streng. Så kan du også komme ud og prøve at spille med den på banen. 

Er du i tvivl om, hvilken streng du skal vælge? Så besøg vores butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 60 22 75 53 og tale med en af medarbejderne i butikken. Så får de guidet dig i mål, så du får det helt rigtige udstyr bestilt hjem til din ketcher.