Wilson Sublime Grip

89,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Et greb, der sørger for, du kan holde ordentlig ved din ketcher: Wilson Sublime Grip


Wilson Sublime Grip
Wilson er et stort amerikansk firma, der i mange år har produceret produkter til ketchersport. Det er et yderst populært mærke, der har opnået denne popularitet grundet den høje kvalitet i produkterne.

I dette Wilson Sublime Grip greb er der ekstra fokus på føling samt ekstra absorbering af sved i selve grebet. 

Wilson Sublime Grip er lavet med ekstra perforering i overfladen, som er med til at absorbere meget mere sved. På den måde er grebet også med til at øge komforten i grebet.

Virksomheden Wilson laver nogle af de bedste tennisgreb i verdenen, og Sublime grebet er ingen undtagelse. Her har der nemlig været meget fokus på komfort for spilleren. Derudover har der også været fokus på at give spilleren et greb, som ikke glider ud af hånden.

Wilson Sublime Grip grebet kan varmt anbefales, hvis du sveder meget i hånden, og du ønsker at kunne holde endnu bedre fat på din ketcher under træning og til kamp.

Du kan vælge dette Wilson Sublime Grip greb i hvid eller sort. Vælg den farve, du bedst kan lide, og bestil dit greb hjem fra KetcherXpertens webshop allerede i dag.

Du får som altid hurtig levering med i prisen, når du bestiller dit nye tennisudstyr fra KetcherXpertens webshop.

Hvis du er i tvivl om hvilken type udstyr, du har brug for på banen, er du som altid velkommen til at ringe til os, og få vejledning af vores kompetente medarbejdere. Du kan ringe på telefonnummer 60 22 75 53 - så guider vi dig så godt, vi kan. Hvis du hellere vil se og mærke vores udstyr til tennis i virkeligheden, må du altid gerne komme og besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig.