Wilson Ultra power 25

Pris: 899,00 kr
Specialpris 599,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Til juniorspilleren der vil forbedre sit spil på banen: Wilson Ultra Power 25


Wilson Ultra Power 25
En tennisketcher fra det populære, amerikanske mærke Wilson: Ultra Power 25. Denne fede tennisketcher er designet med inspiration fra Wilsons Ultra Line serie.

Denne tennisketcher fokuserer på at lave en komfortabel power til ungdomsspillere. Ketcheren er en blanding af en stiv og fleksibel tennisketcher, hvilket gør, tennisketcheren er utrolig nem at spille med.

Opstrengningsbilledet på denne tennisketcher er 16/19, og den har en vægt på omkring 243 gram, når strengene ikke er inkluderet.

Denne Wilson Ultra Power 25 tennisketcher er ideel til juniorspilleren, der ønsker at dominere spillet fra bagerst på banen. Derudover egner tennisketcheren sig bedst til spillere i alderen 9 til 10 år gamle, samt til spillere der spiller lidt mere aggressivt end normalt.

Denne Wilson Ultra Power 25 tennisketcher er designet i sorte, hvide og blå farver, hvor det især er den stærke blå farve, der gør tennisketcheren helt unik. Dette får også ketcheren til at skille sig ud fra mængden, når du spiller med den på banen.

Vælg selv greb størrelse, hårdhed og streng. Når det kommer til streng, kan du vælge mellem Syn Gut, Pro Line og Alu Power. Du kan også vælge at købe tennisketcheren uden streng. Vælg ingen hårdhed eller mellem 20 og op til 25.

Bestil din tennisketcher fra KetcherXperten, og få hurtig levering med i dit køb, så du snart står med din nye ketcher i hånden.

Vil du gerne rådgives yderligere, så du er sikker på, du vælger den helt rigtige tennisketcher? Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, eller besøg vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig finde den helt rigtige tennisketcher, der passer til dig og din spillestil.