Yonex Arcsaber 11 Tour

  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Unik badmintonketcher i højeste kvalitet: Yonex Arcsaber 11 Tour


Yonex Arcsaber 11 Tour
Yonex er et populært japansk mærke, der har taget verden med storm, når det kommer til udstyr til badminton. Det er blandt andet fordi, kvaliteten er helt i top ved Yonex' ketchere.

Denne Yonex Arcsaber 11 Tour badmintonketcher er ingen undtagelse. Badmintonketcheren har et stift skaft samt et indbygget T-joint. Det tynde og stive skaft gør, du får en aerodynamisk ketcher samtidig med, du får maksimal boldføling på banen. Det indbyggede T-joint reducerer vrid. 

Denne badmintonketcher er også udstyret med et større sweetspot på ketcherens hoved, hvilket gør, du vil opleve mere kontrol på banen uden at skulle gå på kompromis med power i dine slag - det gælder både til træning og til kamp. 

Ketcheren har en vægt på omkring 83 gram, når den er uden opstrengning, og den vejer omkring 88 gram med opstrengning. 

Når du bestiller denne Yonex Arcsaber 11 Tour kan du helt selv vælge hårdhed. Her kan du vælge ingen hårdhed eller vælge mellem 9 til 13,5 kilo i hårdhed. Derudover kan du selv vælge streng. Her kan du enten vælge ingen streng eller vælge én af de fire strenge, vi tilbyder. Vi tilbyder blandt andet BG 80, BG 65, Aerobite og Nanpgy 98. Her vælger du den opsætning af din badmintonketcher, der passer bedst til dig. På den måde er du selv med til at skræddersy din ketcher, så den passer til dine behov og ønsker. Vi tilbyder også hurtig levering, når du bestiller din nye ketcher fra KetcherXperten.

Farven på denne model har Yonex valgt at kalde Grayish Pearl. Ketcheren er designet i grå, pink og sort.

Du er altid velkommen til at ringe til os og få rådgivning på telefonnummer 60 22 75 53 eller besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig i mål, så du får den badmintonketcher, der passer til dig og din spillestil.