Yonex 3 Pak Low Cut Sok 8443

Pris: 250,00 kr
Specialpris 200,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Komfort i low cut: Yonex 3 Pak Low Cut Sok 8443


Yonex 3 Pak Low Cut Sok 8443
Det populære japanske mærke Yonex har i en lang årrække lavet udstyr til badminton og tennis. De laver blandt andet også tilbehør, så alt det udstyr, du bruger, er helt i top. Det gælder også disse Yonex 3 Pak Low Cut Sok 8443.

Dette er en dejlig og luftig bomuldssko, der er helt ideel til sport. Denne Yonex Low Cut sok absorberer sved rigtig godt, og den sætter sig tæt til foden. Dette giver sokken en ekstra behagelig pasform, der gør sokken utrolig komfortabel at have på.

Denne Yonex 3 Pak Low Cut Sok 8443 sok er en low cut model. Dette betyder, at sokken ikke går så langt op over skoen. Derfor er denne sok helt ideel til spilleren, der ikke ønsker en sok med et højt skaft. Derudover tåler denne sok både kogevask og tørretumbler - så kan du også endnu hurtigere få dine yndlingssokker på på banen igen. 

Dette er en sok, vi altid sælger rigtig mange af i butikken.

Når du bestiller dine nye Yonex 3 Pak Low Cut Sok 8443 sokker fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen. På den måde kan du hurtigt spille med dine nye sokker til træningen eller til kamp. Hvis du vil se og mærke sokkerne i virkeligheden, er du altid velkommen nede i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København. Her står vi klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med det udstyr, der passer bedst til dig og dine behov. Det kan nemlig være, det er lige netop disse sokker - og ikke den lange model - der passer bedst til din spillestil.

Forkæl dine fødder i sporten vi alle elsker, og bestil dine Yonex Low Cut 8443 sokker hjem allerede i dag.