Yonex 307 Clay Tennissko

Pris: 800,00 kr
Specialpris 400,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Yonex 307 Clay: En del af vores store outlet af tennissko


Yonex 307 Clay Tennissko
En populær sko fra det endnu mere populære japanske mærke Yonex, der hvert år tager verden med storm. Det er ikke kun grundet nye teknologier, men også fordi de hvert år øger kvaliteten i deres sko. Disse Yonex 307 Clay tennissko er en del af vores store outlet med tennissko.

Lige netop disse Yonex 307 Clay tennissko er ideelle til grus. Da de er en del af vores outlet, kan disse nu købes til billige penge. 

Tennisskoen er en af vores udgåede modeller, som vi har tilbage i ganske få størrelser, så de bliver solgt efter først til mølle princippet.

I disse Yonex 307 Clay tennissko finder du carbon inde i sålen, som er med til at give støtte. Du vil blandt andet kunne mærke støtten, når du laver udskrid på grus og andre underlag. Derudover er der power cushion i tennisskoen, som er støddæmpende materialer Yonex har patent på. Denne patenterede teknologi hjælper blandt andet med at tage fra for dine knæ, ryg og lænd. Derudover mindsker teknologien chancen for, at du får skader, når du bruger disse tennissko under træning eller kamp.

Er du helt solgt til disse Yonex 307 Clay tennissko? Eller har du måske brug for yderligere vejledning og rådgivning, så du får bestilt de helt rigtige tennissko? Så er du velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder, der vil guide og hjælpe dig. Så er vi sikker på, du får det helt rigtige udstyr bestilt hjem. Du kan også besøge vores fysiske butik på Frederiksberg, som hver dag drives af passionerede medarbejdere, der sørger for, du får den bedste service.

Bestil dine nye tennissko hjem allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen.