Yonex Arcsaber 11 Pro 4U/G5

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.399,00  DKK

En helt uovertruffen ny badmintonketcher fra Yonex: Arcsaber 11 Pro

Ketcheren bliver leveret uden strenge og uden cover, men vi anbefaler at du tilkøber en professionel opstrengning.

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Arcsaber 11 Pro 4U/G5

Populært japansk mærke gør det igen: Yonex har udviklet den nye Yonex Arcsaber 11 Pro. Her er der ikke sparet på kvalitet - hverken når det kommer til design eller teknologier brugt i ketcheren.
Denne badmintonketcher er produceret med et stift skaft, der gør, du får en del mere kontrol på banen. Denne kontrol opnår du uden at skulle gå på kompromis med power. 
Denne Yonex Arcsaber 11 Pro 4U/G5 badmintonketcher har en indbygget T-joint, der hjælper dig med at begrænse vrid i ketcheren. Derudover vejer denne ketcher omkring 83 gram, når den ikke er opstrunget, hvor den vejer omkring 88 gram, når den er opstrunget. 
Denne model er designet i pink, grå og sort, og farven på modellen har Yonex valgt at kalde Grayish Pearl. Derudover er der i denne ketcher et udvidet sweetsport, hvilket yderligere tilføjer en masse power i dine slag samtidig med, du vil opnå utrolig meget kontrol. Teknologierne i denne ketcher gør også, at du vil opleve, der er færre vibrationer i ketcheren, når du spiller med den på banen - både til træning og til kamp.
Denne Yonex Arcsaber 11 Pro 4U/G5 er også designet med et tyndt skaft, der gør, du vil opleve en relativ aerodynamisk ketcher, der giver dig optimal boldføling.
Når du bestiller din ketcher fra KetcherXperten.dk, får du hurtig levering med i købet. Det eneste, du skal gøre, er at vælge hårdheden og strengen på din ketcher. Du kan vælge ingen hårdhed eller alt mellem 9 til 13,5 kilo i hårdhed. Når det kommer til streng, kan du vælge ingen streng eller BG 80, BG 65, Aerobite eller Nanogy 98.
Har du brug for yderligere rådgivning? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores medarbejdere. Du kan også besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig i mål med at finde den helt rigtige ketcher til dig og dit behov. 
 
Flex Stiv
Ramme HM Grafit, POCKETING BOOSTER
Skaft HM Grafit, SUPER HMG, ULTRA PE FIBER
T-Stykke Nyt T-Stykke, T-ANCHOR
Længde 10 mm længere
Vægt / Grip 4U (Avg. 83g) G5
3U (Avg. 88g) G4
Streng Hårdhed Anbefaling 4U: 19 - 27 lbs
3U: 20 - 28 lbs