Yonex Astrox 100 Game

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 799,00  DKK

Yonex Astrox 100 Game er en ideel badmintonketcher til begynderen eller den let øvede spiller, der søger power og kontrol!

Ketcheren leveres med en fabriksopstrengning, men vi anbefaler at tilkøbe en professionel opstrengning, så ketcheren er til at spille med, når du modtager den!

Leveres uden et cover.

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Astrox 100 Game

Når du står og mangler en ny badmintonketcher, så er det helt ideelt at kigge mod denne Yonex Astrox 100 Game.

Denne Yonex Astrox 100 Game har en skaft med medium flex, hvilken gør den mere fleksibel end de stive ketchere, Yonex har produceret. Det fleksible skaft gør, at du kan opnå maksimal power, når du spiller med denne ketcher på banen - det gælder både til kamp og til træning. Ketcheren vejer omkring 83 gram, når den ikke er opstrenget. Når ketcheren er opstrenget, vejer den omkring 88 gram.

I denne Yonex Astrox 100 Game er der også brugt teknologier, der gør, sweetspottet er større. Det betyder blandt andet, du får mere kontrol uden at skulle ofre noget power i dine skud. Ketcheren er desuden udstyret med et tyndt skaft samt en indbygget T-joint mellem skaftet og ketcherens hoved. Det betyder, du får en ketcher, der er stærkere samt en ketcher, hvor vrid er begrænsede, så du kan opleve maksimal kontrol. 

Når du bestiller din badmintonketcher fra KetcherXperten, kan du selv vælge hårdhed. Hårdheden liger lige fra ingen hårdhed og helt op til 13,5 kilo. Derudover kan du selv vælge streng. Her kan du vælge mellem ingen streng, BG80, BG 65 og Aerobite. På den måde er du selv  med til at skræddersy din ketcher efter dine behov.

Har du brug for rådgivning, så du er sikker på, du bestiller den rigtige ketcher hjem? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Hvis du vil opleve denne Yonex Astrox 100 Game i virkeligheden, kan du som altid besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at guide dig, så du får den helt rigtige ketcher med hjem.

Flex Medium
Ramme HM Graphite, Nanomesh Neo, Tungsten
Skaft HM Graphite, NANOMESH NEO
T-Stykke Built-in T-Joint
Længde 10 mm længere
Vægt / Grip 4U (Avg. 83g) G5
Streng Hårdhed Anbefaling 4U: 20 - 28 lbs