Yonex Astrox 100 Tour

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.049,00  DKK

Yonex Astrox 100 Tour er en badmintonketcher i et unikt design og af høj kvalitet!

Ketcheren kommer med en fabriksopstrengning, men vi anbefaler at tilkøbe en professionel opstrengning, så den er til at spille med, når du modtager den!

Lereves uden et cover.

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Astrox 100 Tour

Det populære japanske mærke Yonex gør det igen. Denne gang med deres Yonex Astrox 100 Tour badmintonketcher.
Denne Yonex Astrox 100 Tour er designet i røde, hvide, turkise og sorte farver, der giver ketcheren et helt unikt look. Så får du også en ketcher, der stikker ud blandt mængden.
Yonex Astrox 100 Tour badmintonketcheren vejer omkring 83 gram, når den ikke er opstrengt. Den vejer omkring 88 gram, når ketcheren er opstrengt. Derudover er denne badmintonketcher ekstra stiv i skaftet. Det gør blandt andet, at din skud-performance stiger. Ketcheren har også et ekstra tyndt skaft, der gør, du får en meget aerodynamisk ketcher, der er ideel til stærke og mere intense skud.
Når du bestiller din nye badmintonketcher, bestemmer du selv hårdhed og streng, så du får en ketcher, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Ift. hårdhed kan du vælge ingen hårdhed eller vælge mellem 9 til 13,5 kilo i hårdhed. Derudover kan du vælge mellem ingen streng, BG 80, BG 65, Aerobite og Nanogy 98, når det kommer til strengen på din nye badmintonketcher.
Bestil din nye badmintonketcher hos KetcherXperten allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen - så står du snart med din nye Yonex Astrox 100 Tour badmintonketcher i hånden. 
Hos KetcherXperten har vi både en webshop og en fysisk butik af samme navn på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr. Du kan også ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder. Så guider vi dig gennem telefonen, så du får bestilt den helt rigtig badmintonketcher hjem. Det vigtigste er, du finder en ketcher, der passer til dine behov, ønsker og spillestil. 
 
Flex Extra Stiv
Ramma HM Graphite, Nanomesh Neo, Tungsten
Skaft HM Graphite, Namd™
T-Stykke Built-in T-Joint
Længde 10 mm længere
Vægt / Grip 4U (Avg. 83g) G5
Streng Hårdhed
Anbefaling
4U: 20 - 28 lbs