Yonex Astrox 100 ZZ

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.499,00  DKK

Den nye Yonex Astrox 100 ZZ: Power, fleksibilitet og flot design

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Astrox 100 ZZ

Yonex har i flere år lavet udstyr til badminton. Det gælder også ketchere. Det japanske mærke er utrolig populært, når det kommer til ketchere, og denne Yonex Astrox 100 ZZ er ingen undtagelse.
Denne ketcher er en af de nyeste Yonex Astox modeller. Det er en model, blandt andet Viktor Axelsen spiller med. Det er denne Viktor Axelsen skal spille med til All England og fremad.
Denne Yonex Astrox 100 ZZ har et ekstra stift skaft, som er med til at give maksimal power til dit spil. Samtidig med dette gør den også således, at du får mere feedback fra ketcheren, når du slår dine slag. Det gælder især de slag, der gerne skal ligge præcist. Derudover har denne Yonex Astrox 100 ZZ et tundere skaft, som er med til at mindske vindmodstand. Samtidig med dette kommer der også et flex i ketcheren, der giver dig bedre ydelse ud af dine slag.
Denne Yonex Astrox 100 ZZ vejer cirka 84 gram, og den er helt perfekt både til double- og singlespilleren hele verden rundt. Vælg selv hårdhed og streng, så du er sikker på, du får en ketcher, der passer til dine ønsker og behov. 
Hvis du ønsker det bedste af det bedste, så køb denne nye Astrox 100 ZZ. Det er i hvert fald en ketcher, vi giver vores varmeste anbefaling her hos KetcherXperten.
Har du brug for yderligere rådgivning eller vejledning? Så ring ind til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Så rådgiver vi dig, så du får bestil lige netop det udstyr til badminton, der passer bedst til dig. Du er også altid velkommen til at komme og prøve denne Yonex Astrox 100 ZZ i virkeligheden ved at besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig.