YONEX ASTROX 100 ZZ KURENAI

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.499,00  DKK

Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai er en fantastisk Yonex badminonketcher med en hovedtung balance i et lækkert design! 

Dette er ketcheren Viktor Axelsen spiller med. 

Ketcheres leveres uden strenge. Vi anbefaler at tilkøbe en professionel opstrengning, så ketcheren er til at spille med, når du modtager den!

Leveres uden et cover.

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai

Yonex har i flere år lavet udstyr til badminton. Det gælder også ketchere. Det japanske mærke er utrolig populært, når det kommer til ketchere, og denne Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai er ingen undtagelse.
Denne ketcher er en af de nyeste Yonex Astox modeller. Det er en model, blandt andet Viktor Axelsen spiller med. Det er denne Viktor Axelsen skal spille med til All England og fremad.
Denne Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai har et ekstra stift skaft, som er med til at give maksimal power til dit spil. Samtidig med dette gør den også således, at du får mere feedback fra ketcheren, når du slår dine slag. Det gælder især de slag, der gerne skal ligge præcist. Derudover har denne Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai et tundere skaft, som er med til at mindske vindmodstand. Samtidig med dette kommer der også et flex i ketcheren, der giver dig bedre ydelse ud af dine slag.
Denne Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai vejer cirka 84 gram, og den er helt perfekt både til double- og singlespilleren hele verden rundt. Vælg selv hårdhed og streng, så du er sikker på, du får en ketcher, der passer til dine ønsker og behov. 
Hvis du ønsker det bedste af det bedste, så køb denne nye Astrox 100 ZZ Kurenai. Det er i hvert fald en ketcher, vi giver vores varmeste anbefaling her hos KetcherXperten.
Har du brug for yderligere rådgivning eller vejledning? Så ring ind til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med den første ledige medarbejder. Så rådgiver vi dig, så du får bestil lige netop det udstyr til badminton, der passer bedst til dig. Du er også altid velkommen til at komme og prøve denne Yonex Astrox 100 ZZ Kurenai i virkeligheden ved at besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig. 
 
Flex Extra Stiv
Ramme HM Grafit, Namd, Tungsten, Black Micro Core, Nanometric
Skaft HM Grafit, Namd™
T-Stykke Nyt T-Stykke
Længde 10 mm længere
Vægt / Grip 4U (Avg.83g) G5
Streng Hårdhed Anbefaling 4U: 20 - 28 lbs