Yonex Astrox 88D Game-10,50 Kg-Nanogy 98

Pris: 1.649,00 kr
Specialpris 799,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Populær ketcher med power og kontrol - Yonex Astrox 88D Game 

Yonex Astrox 88D GameAstrox 88D Game badmintonketcheren fra det japanske mærke Yonex. Det er et yderst populært mærke, der bruges af mange badmintonspillere i hele verden.

Lige netop denne Yonex Astrox 88D Game badmintonketcher er til badmintonspilleren, der ønsker en ketcher, der kan hjælpe med at give noget power og kontrol til spillet. Derudover er det til badmintonspilleren, der ønsker sig en badmintonketcher, som de kan forbedre deres spil med.

Af alle Yonex' serier så er Astrox den mest solgte serie af badmintonketchere fra Yonex. Astrox 88 serien er en double ketcher serie, som har fokus på at gøre dig bedre til double og give dig nogle egenskaber igennem ketcheren.

Selve ketcheren ligger i en medium fleks ramme, og den har en vægt på virka 83 gram. Derudover er ketcheren meget unik i designet, da der er brugt en lang række flotte og stærke farver i ketcherens ramme.

Denne Yonex Astrox 88D Game badmintonketcher er en fantastisk ketcher, der kan bruges af både begyndere og/eller øvede spiller. Derfor er det en meget alsidig ketcher, der kan bruges af mange forskellige spillere.

Hvis du gerne vil prøve denne Yonex Astrox 88D Game badmintonketcher i virkeligheden, er du altid velkommen til at besøge os i vores KetcherXperten butik på Frederiksberg. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53. Så giver vi dig rådgivning og vejledning, så du får købt lige netop den badmintonketcher, der passer bedst til dig og din spillestil. Vi er nemlig altid klar på at hjælpe dig. 

Psst. Når du køber udstyr fra KetcherXperten, så får du som altid hurtig levering med i prisen. Så kan du hurtig stå med din nye Yonex Astrox 88D Game badmintonketcher på banen - enten til træning eller til de kommende kampe.