Yonex Astrox 88D Pro

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.199,00  DKK Regulær pris 1.249,00  DKK

Kvalitet, kontrol og power - en helt uovertruffen badmintonketcher fra Yonex.

Bliver leveret uden strenge og uden cover, men vi anbefaler at du tilkøber en professionel opstrengning.

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Astrox 88D Pro

Denne Yonex Astrox 88D Pro badmintonketcher er designet og udviklet af det japanske mærke Yonex, der er populært for mange af verdens badmintonspillere. Denne Yonex Astrox 88D Pro er også en del af den nyeste Astrox serie fra Yonex, der har taget verden med storm. Denne Yonex Astrox 88D Pro badmintonketcher er den nyeste top ketcher fra Yones, som er en udpræget double ketcher.
Selve rammen på ketcheren ligger i en stiv carbon ramme, som er med til at give badmintonspilleren en masse kontrol og boldføling med fjerbolden. Derudover er ketcheren faktisk ganske let i hovedet, da den kun vejer cirka 83 gram.
Denne model fra Astrox serien henvender sig til de mere offensive spiller, der ønsker lidt mere power fra baglinjen.
Derudover er modellen helt unikt i sit design, da der er tænkt over hver eneste detalje i ketcheren. Der er nemlig brugt et flot print i ketcherens ramme, der uden tvivl skiller sig ud fra mængden.
Når du bestiller denne Astrox 88D Pro fra Yonex, kan du også selv vælge både streng og hårdhed. Du kan vælge mellem ingen streng, BG 80, BG 65, Aerobite og Nanogy 98. Deruover kan du vælge lige præcis den hårdhed, du ønsker: Fra ingen hårdhed til 13,5 kilo. Bestil din Yonex Astrox 88D Pro badmintonketcher allerede i dag, og få hurtig levering med i købet.
Hvis du er i tvivl om, hvilken badmintonketcher der passer dig bedst, så kan du altid ringe til KetcherXperten på 60 22 75 53. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores butik på Frederiksberg - her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du får lige nøjagtig den badmintonketcher, du ønsker for at forbedre dit spil.