Yonex Astrox 88D Tour-12,00 Kg-Nanogy 98

Pris: 1.979,00 kr
Specialpris 1.049,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Kontrol og power - to nøgleord til at beskrive Yonex Astrox 88D Tour badmintonketcheren


Yonex Astrox 88D Tour
Denne Astrox 88D Tour badmintonketcher er fra det japanske mærke Yonex. Mærket er yderst populært verden over, og Yonex' modeller bruges af diverse badmintonspillere verden over. Det er blandt andet grundet den høje kvalitet og de lækre materialer, Yonex altid bruger i deres badmintonketchere.

Fra den nyeste serie af Yonex badmintonketchere kommer nu Astrox 88D Tour.

Denne Yonex Astrox 88D Tour badmintonketcher ligger i en stiv ramme, som giver dig masser af kontrol på banen. Derudover får du en masse power i dine slag, når du spiller med denne badmintonketcher. Selve ketcheren har en vægt på cirka 83 gram. Yonex Astrox 88D Tour er en double ketcher, som kan være med til at forbedre dit doublespil. Derudover vil ketcheren helt sikkert give dig en fantastisk følelse på banen, når du spiller.

Forskellen på denne Tour model og den storebror Astrox Pro er, at Astrox Pro har en stivere ramme end Astrox 88D Tour. Det betyder, Astrox Tour er lidt nemmere at spille med, selvom Astrox Pro giver bedre boldføling.

Med denne Yonex Astrox 88D Tour badmintonketcher kan du derfor hurtigt udvikle på dit spil.

Når du bestiller din badmintonketcher fra KetcherXperten, får du hurtig levering med i prisen. Slå til allerede i dag, så du snart står med din nye Yonex Astrox 88D Tour badmintonketcher i hånden.

Har du brug for yderligere rådgivning om denne Yonex Astrox 88D Tour badmintonketcher? Så er du altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 - så hjælper vi dig gerne. Du kan også besøge os i vores butik på Frederiksberg - så hjælper vores dygtige medarbejdere dig i mål, så du finder den badmintonketcher, der passer bedst til dig og din spillestil til træning og kamp.