Yonex Astrox 88S Game-13,00 Kg-BG 65

Pris: 1.649,00 kr
Specialpris 799,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Slå dig fri med en let badmintonketcher fra Yonex: Astrox 88S Game 


Yonex Astrox 88S GameKetcherXperten introducerer den nye serie af Astrox badmintonketchere fra det populære japanske mærke Yonex. Denne nye serie er ideel til double spilleren, der ønsker det bedste af det bedste, når det kommer til udstyr på banen. Lige netop Yonex Astrox 88S Game henvender sig til forskellige spillere: Lige fra begyndere til øvede. Og så er badmintonketcheren specifikt designet og udviklet til double spillere.

Denne Yonex Astrox 88S Game badmintonketcher ligger i et medium fleks skaft, hvilket er med til at gøre spillet på banen lettere for dig. Derudover vil det give dig mere længde på dine bolde, og badmintonketcheren vil hjælpe dig med at kunne slå dig fri under spillet. Ketcheren hjælper dig også få lidt ekstra power i dine slag, så du nemt vinder over dine modstandere på banen.

Denne Yonex Astrox 88S Game badmintonketcher har en vægt på 83 gram, og den har et medium fleks. Det betyder, det er lettere for dig at slå dig fri. Derudover giver det dig et bedre grundspil.

Når du bestiller denne ketcher fra KetcherXperten, kan du også selv vælge hårdhed og streng. Det betyder, du kan vælge mellem ingen hårdhed og op til 13,5 kilo. Derudover kan du vælge mellem ingen streng, BG 80, BG 65, Aerobite og Nanogy 98. På den måde kan du skræddersy til lige netop din spillestil og ønske.

Har du brug for rådgivning for at finde den rigtige hårdhed, streng eller noget helt tredje? Så ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, eller besøg os i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Så rådgiver vores dygtige medarbejdere dig, så du finder lige netop den badmintonketcher fra Yonex, der passer bedst til dig og din spillestil på banen. 

Bestil din ketcher allerede i dag, og få hurtig levering med i købet.