Yonex Astrox 88S Pro

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.199,00  DKK Regulær pris 1.399,00  DKK

Ekstra stiv badmintonketcher, der giver dig øget kontrol og boldføling: Yonex Astrox 88S Pro

Ketcheren bliver leveret uden strenge og uden cover - vi anbefaler tilkøb af en professionel opstrengning.

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Astrox 88S Pro

Denne Yonex Astrox 88S Pro badmintonketcher er fra det populære japanske mærke Yonex. Denne badmintonketcher er en del af den nyeste serie af den populære serie Astrox fra Yonex. Denne Yonex Astrox 88S Pro er den nye top badmintonketcher fra Yonex. Den er perfekt til spilleren, der ønsker en ekstra stiv badmintonketcher, men hvor der stadig er fokus på kontrol og boldføling. Astrox serien er også lavet specielt til double. Derudover har den fantastiske egenskaber, der hjælper til at forbedre dit double spil. Badmintonketcheren har en vægt på cirka 83 gram. Dette er med til at give den fantastiske boldføling, du vil få med lige netop denne badmintonketcher.
Vil du have en helt bestemt hårdhed? Eller måske en specifik streng? Så kan du også dette med Yonex Astrox 88S Pro. Du kan nemlig vælge lige netop den hårdhed, du ønsker: Lige fra ingen hårdhed til alt mellem 9 og 13,5 kilo. Når det kommer til strengene kan du vælge ingen streng eller BG 80, BG 65, Aerobite og Nanogy 98. På den måde kan du skræddersy din badmintonketcher helt efter dine ønsker og præferencer.
Er du helt solgt til denne Yonex Astrox 88S Pro? Eller ønsker du mere rådgivning, så du finder lige præcis den badmintonketcher, der vil forbedre dit spil mest? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 60 22 75 53. Du kan også altid komme og besøge os i butikken på Frederiksberg. Her står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan få den badmintonketcher, der passer bedst til din spillestil og dit behov.
Psst. Når du bestiller denne Yonex Astrox 88S Pro fra KetcherXperten, får du hurtig levering med i prisen, så du snart kan stå med din nye ketcher i hånden til træning eller kamp.