Yonex Astrox 88S Tour

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.049,00  DKK

Badmintonketcheren der giver kontrol og touch i spillet - perfekt til spillere, der spiller double.

Ketcheren bliver leveret med fabriksopstrengning og uden cover - men vi anbefaler tilkøb af en professionel opstrengning.

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Astrox 88S Tour

Vil du have en badmintonketcher, hvor der ikke er sparet på kvalitet, teknologi eller lækre materialer? Så er en Yonex Astrox 88S Tour badmintonketcher lige noget for dig. Denne badmintonketcher er designet, udviklet og produceret af det japanske mærke Yonex, der er populært blandt badmintonspillere verden over. Derfor er du også garanteret høj kvalitet, når du spiller med lige netop denne Yonex Astrox 88S Tour badmintonketcher.
Den nye Astrox serie fra Yonex gør, du nu kan få din Astrox badmintonketcher i Tour versionen.
Denne Yonex Astrox 88S Tour badmintonketcher henvender sig til de øvede badmintonspillere, og den er ideel til de spillere, der ønsker mere kontrol og touch fra badmintonketcheren i spillet.
Til forskel fra den nye model Yonex Astrox 88S Tour så er denne model mindre stiv i rammen. Det er med til at gøre, du lettere kan få noget power i dine slag. Det gør derfor også badmintonketcheren lettere at spille med.
Denne Yonex Astrox 88S Tour badmintonketcher har en vægt på 83 gram. Derudover er det en badmintonketcher, der er lavet til spillere, der spiller double.
Skal vi rådgive dig om, hvilken badmintonketcher du skal vælge for at forbedre dit spil på banen? Så ring til os på 60 22 75 53, eller besøg vores KetcherXperten butik på Frederiksberg. Så står vi klar til at hjælpe dig og guide dig i den helt rigtige retning. Så er du sikker på, du får en badmintonketcher med hjem, der passer til dig og din spillestil.
Bestil din Yonex Astrox 88S Tour badmintonketcher allerede i dag - så giver vi dig hurtig levering med i købet. Så kan du hurtigt komme ud og forbedre dit spil på banen - enten til den næste træning eller til kampen i weekenden.