Yonex Astrox 99 Game

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 799,00  DKK

Skil dig ud fra mængden med denne unikke badmintonketcher: Yonex Astrox 99 Game

Ketcheren leveres med fabriksopstrengning og uden cover - vi anbefaler tilkøb af en professionel opstrengning.

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Astrox 99 Game

Yonex er et japansk mærke, der laver udstyr til badminton i højeste kvalitet - og det har de gjort i mange år. Derfor er det også et yderst populært mærke, der spilles med af en lang række professionelle badmintonspillere i hele verden.
Denne Yonex Astrox 99 Game badmintonketcher er designet i gul, rød, sort og orange. Yonex har valgt at kalde lige netop denne farve for Cherry Sunburst. Det unikke design garanterer dig, din ketcher vil skille sig ud fra mængden - både under kampe og til træninger.
 
Hos KetcherXperten kan du bestille denne Yonex Astrox 99 Game badmintonketcher med en specifik hårdhed og med en bestemt streng. I forhold til hårdhed kan du vælge ingen hårdhed eller vælge alt mellem 9 kilo til 13,5 kilo. Derudover kan du vælge ingen streng eller vælge én af de 4 strenge, vi tilbyder. Vi tilbyder BG 80, BG 65, Aerobite og Nanogy 98 til lige netop denne ketcher. Vælg den hårdhed og streng, du ønsker - så er du selv med til at skræddersy din nye Yonex Astrox 99 Game badmintonketcher.
 
Når du bestiller din badmintonketcher fra KetcherXpertens webshop, så får du hurtig levering med i prisen.
Hos KetcherXperten tilbyder vi gratis rådgivning og vejledning. Det betyder, du kan ringe ind til os på telefonnummer 60 22 75 53. Her får du den første ledige medarbejder i røret, der kan guide dig, så du får bestilt den badmintonketcher, der passer bedst til dig. Vi har også en fysisk KetcherXperten butik på Frederiksberg, hvor du kan møde vores kompetente medarbejdere i virkeligheden og prøve nogle af vores mange ketchere. Så kan du prøve lige netop denne Yonex Astrox 99 Game badmintonketcher, inden du køber den og tager den med til din første træing eller kamp. 
 
Flex Medium
Ramme HM Graphite, NANOMESH NEO, VOLUME CUT RESIN, Tungsten
Skaft HM Graphite, NANOMESH NEO
T-Stykke Built-in T-Joint
Længde 10 mm længere
Vægt / Grip 4U (Avg.83g) G5, 6
Streng Hårdhed
Anabefaling
4U: 20 - 28 lbs