Yonex Astrox 99 Pro - White Tiger

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 949,00  DKK Regulær pris 1.249,00  DKK

Power er nøgleordet i denne Yonex Astrox 99 pro - badmintonketcher, der er designet i samarbejde med badmintonspilleren Kento Momota

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Astrox 99 Pro - White Tiger 

Denne badmintonketcher er designet og produceret af det japanske mærke Yonex. Pro-versionen er en forbedret udgave af Astrox 99 badmintonketcheren. 
Denne Yonex Astrox 99 Pro - White Tiger badmintonketcher er ideel til de mere øvede og professionelle spillere. Det er nemlig essentielt, du har en god teknik for at få det meste ud af badmintonketcheren. Derudover er ketcheren tungere mod hovedet, og den er mere stiv og mindre fleksibel. Selvom ketcheren er tungere mod hovedet, hjælper denne ketcher dig stadig med at opnå maksimal kontrol og power. Derudover er sweetspottet optimeret, så du blandt andet kan generere nogle dominerende smashes i spillet. Ketcheren giver dig også utrolig meget præcision i dit spil. 
Denne Yonex Astrox 99 Pro - White Tiger vejer omkring 87 gram. Skaftet på denne ketcher er også utrolig slank, og den er ideel til spillere der hovedsageligt spiller single eller som hovedsageligt spiller bagerst på banen i en double. For sidstnævnte er den ideel til spillere, der også har lidt mere fysisk styrke. 
Badmintonketcherens ramme er forstærket, så du får en ketcher med en stærkere konstruktion. Derudover er ketcheren designet i en unik farve, der får ketcheren til at skille sig ud fra mængden.
Denne ketcher er designet i samarbejde med verdernsstjernen Kento Momota, og den er den tungeste ketcher i Yonex' Astrox serie.
Alt efter hvilken streng du vælger, vil du opleve enten øget kontrol eller power. Vælg mellem ingen streng, BG 80, BG 65, Aerobite og Nanogy 98. Du kan også selv vælge hårdhed, så du får lige netop den badmintonketcher, der passer bedst til dig.
Skal du ned og prøve badmintonketcheren designet af Kento Momota? Så kom ned i vores fysiske KetcherXperten butik. Her står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan også ringe på telefonnummer 60 22 75 53, og så guider vi dig til den helt perfekte badmintonketcher for dig.