Yonex Astrox 99 Tour

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.049,00  DKK

Power og præcision: Yonex Astrox 99 Tour badmintonketcheren
Astrox 99 tour kommer med en fabriksopstrengning, men vi anbefaler en professionel opstrengning.
Produceret i Taiwan

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex Astrox 99 Tour

Yonex Astrox 99 Tour er designet, udviklet og produceret af det populære, japanske mærke Yonex.
Denne badmintonketcher er designet i røde, sorte, gule og orange farver, der giver ketcheren et helt unikt look, der mest af alt minder om flammer. Yonex har valgt at kalde denne farve for Cherry Sunburst. 
 
Ketcheren har et stift skaft, og der er en indbygget T-joint i ketcherens frame, der gør sørger for at begrænse de vrid, der kan komme i ketcheren i løbet af en træning eller en kamp. Det gør også, at du har mere kontrol over dit spil på banen, hvilket også resulterer i, du kan levere bolde med høj præcision.
 
Er du helt solgt til denne Yonex Astrox 99 Tour badmintonketcher? Så er det eneste, du skal gøre, at vælge hårdhed og streng. Når det kommer til hårdhed kan du vælge ingen hårdhed eller vælge en hårdhed, der ligger mellem 9 og 13,5 kilo. I forhold til strengene kan du vælge ingen streng, BG 80, BG 65 eller Aerobite. Så er du sikker på, din ketcher bliver skræddersyet til lige netop dit behov og dine ønkser.
 
Hvis du har brug for mere vejledning, så kan du altid ringe til os på telefonnummer 60 22 75 53 og tale med en af vores medarbejdere hos KetcherXperten. Det skal lige siges, vi også har en fysisk butik af samme navn på Frederiksberg. Her kan du som altid komme ind og prøve vores udstyr til badminton i virkeligheden og finde lige præcis dét udstyr, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.
Husk, at når du bestiller fra KetcherXpertens webshop, får du hurtig levering med i prisen, så du snart kan stå med din nye Yonex Astrox 99 Tour ketcher i hånden - både til træning og til kamp.
 
Flex Stiv
Ramma HM Graphite, NANOMESH NEO,
VOLUME CUT RESIN, Tungsten
Skaft HM Graphite, Namd™
T-Stykke Built-in T-Joint
Vægt / Grip 4U (Avg.83g) G5, 6
Streng Hårdhed
Anbefaling
4U: 20 - 28 lbs