Yonex Backpack 202118S - Blue

399,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Hav plads til dit badmintonudstyr med denne Yonex Backpack 202118S - Blue


Yonex Backpack 202118S - BlueDenne badmintonrygsæk er lavet af det populære japanske mærke, Yonex. Yonex har i en lang årrække lavet udstyr til badminton, og de stopper ikke ved udstyr til at transportere dit badmintonudstyr. Derfor er denne Yonex Backpack 202118S - Blue rygsæk heller ingen undtagelse. 

Denne badmintonrygsæk er lavet i højeste kvalitet, og så er den designet i en flot blå farve, der garanterer, din taske skiller sig ud fra mængden. De flotte blå farver giver også denne rygsæk et helt unikt udseende. I denne taske er der plads til diverse udstyr samt plads til værdigenstande, du ikke vil have med på banen, når du er til træning eller skal spille kamp.

I denne Yonex Backpack 202118S - Blue er der justerbare stropper, der gør, du kan tilpasse din rygsæk, så den sidder behageligt på din ryg, når du er på farten.

Med denne rygsæk kan du altid være sikker på, dit udstyr er godt beskyttet, så du altid er klar til den næste træning eller kamp. 

Bestil din nye Yonex Backpack 202118S - Blue badmintontaske allerede i dag, og få hurtig levering med i prisen. Så kan du snart slynge din nye taske over skulderen og tage dit badmintonudstyr med på farten.

Er du i tvivl om hvilken rygsæk, du skal vælge? Så ring ind til os på telefonnummer 60 22 75 53, og tal med en af vores dygtige medarbejdere. Vi guider dig, så du er sikker på, du får bestilt det udstyr hjem, der passer bedst til dig og dine behov.

Vil du prøve at have denne taske på ryggen, inden du køber den? Kom ned i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg i København, og prøv den på i virkeligheden. Så kan du også være sikker på, det er det bedste match til dig.