Yonex BG 80 Pink (200M)

På lager
779,00  DKK

Den nyeste farve i BG 80 serien fra det populære mærke Yonex: Yonex BG 80 Rulle i pink

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex BG 80 Rulle Pink

Vil du have en helt unik farve til strengene på din badmintonketcher? Så er denne Yonex BG 80 Rulle i pink lige noget for dig.

Denne streng er produceret, designet og udviklet af det populære japanske mærke Yonex. Yonex har i flere år formået at holde det hemmeligt, hvordan de har udviklet strengene til badmintonketchere. Det har betydet, konkurrenter endnu ikke har formået at replikere strengen. Det er derfor kendt som en af de bedst bevarede hemmeligheder i badmintonverdenen- Derfor er Yonex BG 80 også den mest solgte badmintonstreng verden over. 

Denne Yonex BG 80 Rulle i pink er den nyeste farve i Yonex' serie af verdens bedst solgte badmintonstrenge. Denne rulle er spundet som en tynd streng, der er designet til at give dig mere power i dit spil på banen. Derudover er strengen også designet således, at den hjælper dig til at gribe godt fat i fjerbolden, hvilket ultimativt giver dig mere kontrol i dit spil. Denne Yonex BG 80 Rulle henvender sig til spillere på alle niveauer. Det betyder også, den bliver brugt af mange af verdens bedste badmintonspillere. 

Vil du have mere power og kontrol i dit spil? Så er en Yonex BG 80 rulle simpelthen det eneste rigtige valg for dig. Vi står også altid klar til at rådgive dig om, hvilken streng du skal vælge, så du altid bestiller det rigtige hjem. Derfor kan du ringe til os på 60 22 75 53 og tale med den første ledige medarbejder. Du er også altid velkommen i vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du finder den badmintonstreng, der passer bedst til din spillestil og dit behov.