Yonex BG 80 White (200M)

På lager
779,00  DKK

Populær streng til din badmintonketcher: Yonex BG 80 Rulle Hvid

  • 1-3 dages levering
  • Gratis fragt ved køb over 499,-
  • Prismatch i hele Norden

Yonex BG 80 Rulle Hvid

Mangler du den helt rigtige streng til din ketcher? Så har Yonex lige det, du leder efter. Det japaske mærke har udviklet strenge, der spilles med i hele verden, og det er intet under, de er populære, da der ikke er sparet, når det kommer til kvaliteten af materialer.

Hos KetcherXperten forhandler vi Yonex BG 80 ruller, så du kan få lige netop den streng til din badmintonketcher, du ønsker. Denne hvide rulle er én af de mest populære farver i Yonex' serie. Derudover er hele serien af BG 80 fra Yonex verdens bedst solgte badmintonstrenge. Denne Yonex BG 80 Rulle i hvis er en spundet tynd streng på 0,68 millimeter. Denne streng er designet specifikt til at give dig mere power i dit spil på banen. Derudover vil du opleve, strengene griber godt fat i fjerbolden. Dette øger kontrollen over bolden på banen.

Siden Yonex designede og udviklede disse badmintonstrenge, er der ingen, der har kunnet gøre dem kunsten efter. Det har betydet, konkurrenter har forsøgt at replikere 'opskriften' på strengen. Det har hidtil været uden held, hvilket har resulteret i, hemmeligheden om disse strenge er en af de bedst bevarede i badmintonverdenen. Det betyder derfor også, at hvis du leder efter en badmintonstreng, der kan hjælpe dig med at få mere kontrol og power på banen, så er BG 80 fra Yonex et helt optimalt valg. Du finder nemlig ikke bedre.

Uanset niveau kan du spille med denne streng, da den henvender sig til spillere på alle niveauer.

Skal du spille med strengen, der bruges af mange af de bedste badmintonspillere i verden? Så bestil din yonex BG 80 Rulle i hvid hjem allerede i dag. Hvis du bestiller for over 800 kroner, så får du gratis fragt. Derudover smider vi hurtig levering på 1 til 5 hverdage med i købet. 

Psst. Ring til os på 60 22 75 53, hvis du ønsker yderligere rådgivning eller vejledning - så hjælper vores første ledige medarbejder dig. Du kan også altid besøge vores fysiske butik på Frederiksberg. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at vejlede dig, så du får den streng med hjem, der passer bedst til dig, dine behov og din spillestil.