Yonex Comfort Z2 Dame - Black

Pris: 1.499,00 kr
Specialpris 999,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Aflastning for hele kroppen under selv de mest krævende kampe: Yonex Comfort Z2 Dame - Black


Yonex Comfort Z2 Dame - Black
Dette er en ny model fra det populære japanske mærke, Yonex. Derudover er disse en af top skoene fra Yonex.

I disse Yonex Comfort Z2 Dame - Black badmintonsko er der uovertruffen stødabsorbering. Det er blandt andet fordi, der er Power Cushion teknologien i hele sålen. Derfor får du en blød landing, når du lander på fødderne under træning eller kamp.

Disse badmintonsko er ideelle til både motionister og turneringsspillere, der ønsker en badmintonsko, der ikke belaster kroppen alt for meget under spillet. Dette er også med til at mindske potentielle skader i fremtiden. Der er nemlig aflastning for knæ, ryg og lænd.

Disse Yonex Comfort Z2 Dame - Black badmintonsko er designet og produceret specifikt til kvinder, hvorfor det som udgangspunkt også er dem, skoene passer bedst til.

Disse badmintonsko er designet i farverne pink, sort og gul. Disse farver er med til at give skoen et helt unikt look, der gør, du vil skille dig ud på banen, når du spiller med disse sko. Derudover er Yonex' logo printet på hælen af skoen samt ovenpå skoen.

Find din størrelse, og bestil dine nye Yonex Comfort Z2 Dame - Black badmintonsko hjem fra KetcherXpertens webshop allerede i dag. Hos os er der hurtig levering, så du snart kan få dine nye sko hjem.

Er du i tvivl om hvilke badmintonsko, du skal vælge? Ring til os på telefonnummer 60 22 75 53, så tager vi en snak om dine behov og spillestil, når det kommer til udstyr til badminton. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores fyiske butik i Købehavn. Butikken ligger på Frederiksberg, og her står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig, så du får de helt rigtige sko købt med hjem.