Yonex Duora 10

Pris: 1.399,00 kr
Specialpris 900,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

Power, finesse og fart - en badmintonketcher der er helt ideelt til de øvede badmintonspillere


Yonex Duora 10
Har du hørt om det japanske mærke Yonex? De laver uovertrufne produkter til badminton, hvorfor deres popularitet næsten er til at føle på. Og deres Duora serie er ingen undtagelse. Serien er kendt for din forhånd/baghånd ramme. Derudover vil du uden tvivl opleve, denne badmintonketcher har en masse power at give af på badmintonbanen. 

Denne Yonex Duora 10 er af de mest berømte badmintonketchere, Yonex har designet, udviklet og produceret. Badmintonketcheren er stiv, hvorfor dette også ses i ketcherens fleksibilitet. Denne ketcher har en even balance, og den er ideel til diverse spillere lige fra motionister til turneringspillere. Den er nemlig ideel til de spillere, der ønsker en helt uovertruffen badmintonketcher fra Yonex.

Denne Yonex Duora 10 er også én af de slankeste ketchere, Yonex har produceret. Det gør, du vil opleve en del mindre vindmodstand og endnu bedre boldføling. Derfor er denne kethcer også utrolig nem at manøvrere på banen.

Badmintonketcheren vejer omkring 88 gram.Denne badmintonketcher vil uden tvivl give dig en masse stabilitet på banen. Derudover er det også et forstørret sweetspot i badmintonketcheren, hvorfor du er garanteret mere power i dine slag. Det betyder også, du kan få en del mere fart i dit spil, samtidig med du ikke går på kompromis med kontrollen. Teknologierne i denne Yonex Duora 10 badmintonketcher gør også, du vil opleve færre vibrationer, når der kommer stød i ketcheren, når du slår boldene over nettet.

Denne badmintonketcher er også designet i nogle stærke og flotte farver, der uden tvivl vil gøre, det ikke kun er din teknik, der får dig til at skille dig ud på banen.

Vælg selv hårdhed og streng, når du bestiller denne badmintonketcher, så den skræddersyes helt efter dine behov.

Skal vi guide dig yderligere, så du vælger den helt rigtige badmintonketcher? Besøg os i vores fysiske butik på Frederiksberg, eller ring på telefonnummer 60 22 75 53 - så hjælper vi dig i mål.