Yonex Duora 77

Pris: 1.499,00 kr
Specialpris 799,00 kr
  •  Fri fragt & retur ved køb over 600,-
  •  Hurtig levering 1-4 hverdage

En fleksibel badmintonketcher, der giver dig længde i boldene på banen: Yonex Duora 77. 


Yonex Duora 77
Mangler du den helt perfekte badmintonketcher til at fuldende dit spil på banen? Så er en Yonex Duora 77 badmintonketcher helt perfekt til dig. Ketcheren er designet af det japanske mærke Yonex, og det er uden tvivl en af de mest populære mærker inden for badmintonverden. 

Ketcheren er fra Yonex' serie Duora, og den er lavet i rigtige lækre materialer, der er af højeste kvalitet.

Denne Yonex Duora 77 badmintonketcher er en lidt mere fleksibel badmintonketcher, som hjælper spilleren med lettere at få længde på boldene på banen. Det gælder blandt andet også i ens clear fra baglinje til baglinje. Dette skyldes det fleksible skaft i ketcheren, og at Duora serien er kendetegnet ved at have en smule mere vægt ude i ketcherens hoved. Denne Yones Duora 77 badmintonkethcer vejer virka 87 gram, og den henvender sig til spillere lige fra motionister til øvede badmintonspillere.

Ligesom andre af Yonex' badmintonketchere kan du selv vælge hårdhed. Vælg mellem ingen hårdhed og op til 13,5 kilo. Du kan også selv vælge streng, hvor du kan bestille den uden streng eller med henholdsvis BG 80, BG 65, Aerobite eller Nanogy 98. På den måde kan du skræddersy din badmintoketcher til lige præcis din spillestil og ønske for udstyret på banen.

Vi du gerne have mere rådgivning, eller skal du måske vejledes til, hvilken badmintonketcher er bedst til lige netop dig og din spillestil? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 60 22 75 53. Du kan også besøge os i KetcherXpertens butik på Frederiksberg - her står vores medarbejdere altid klar til at hælpe dig finde den helt rigtige ketcher.

Køb din badmintonketcher fra KetcherXperten allerede i dag - så får du hurtig levering med i købet.