Yonex Duora 88

Pris: 1.499,00 kr
Specialpris 899,00 kr
* Påkrævede felter
  •  Fri fragt & retur ved køb over 800,-
  •  Hurtig levering 1-5 hverdage

Skal du have power og fart i dit spil på banen? Så er denne Yonex Duora 88 badmintonketcher helt perfekt til dig 


Yonex Duora 88
Denne Yonex Duora 88 er en badmintonketcher, der er helt perfekt til den øvede motionist eller bedre badmintonspiller, som ønsker power og fart i sit spil på banen. Yonex Duora 88 badmintonketcheren er designet og produceret af det japanske mærke Yonex, der er populært for en lang række badmintonspillere verden over. 

Yonex har designet denne badmintonketcher til at være en hovedtung ketcher, der giver spilleren meget hjælp. Det gælder blandt andet, så spilleren kan få mere længde på sine bolde eller mere fart i sine smashes. Selve badmintonketcheren vejer cirka 87 gram, hvor det meste af vægten ligger ude i ketcherens hoved. Denne type design giver spilleren markant mere power i spillet.

Rammen i badmintonkectheren er mellemflex, hvilket også gør, badmintonketcheren er let at spille med.

Et kæmpe plus med blandt andet denne badmintonketcher fra Yonex er, den kan skræddersyes efter den enkeltes spillers behov og ønsker. Det gælder blandt andet hårdhed og valg af streng. Når det kommer til hårdhed i ketcheren, kan du vælge ingen hårdhed og helt op til 13,5 kilo. I forhold til streng kan du vælge ingen streng, BG 80, BG 65, Aerobite og Nanogy 98. Det er helt op til dig at skræddersy din badmintonketcher, så den passer bedst til dig.

Vil du gerne have rådgivning, inden du bestiller din badmintonketcher fra KetcherXperten? Så ring til os på 60 22 75 53 - så står vi klar i den anden ende af røret. Du kan også altid besøge vores fysiske KetcherXperten butik på Frederiksberg. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du får den badmintonketcher, der passer bedst til dig og din spillestil på banen.